Skorpionės energijos užtektų keletui moterų – kito zodiako ženklo atstovių. Ką ji bedarytų, ji daro su didžiausiu užsidegimu. Būnant su tokia moterimi, nuo jos galima net pavargti, bet su ja niekada nebus liūdna.

Moteris – Skorpiono ženklo atstovė - į meilę žiūri labai rimtai, su didžiule aistra. Savo išrinktąjį ji mylės labai stipriai, gins jį nuo visko. Santuoka su ja gali tapti rojumi arba pragaru. Ji nesiterlios su tuo, kuris neatitiks jos seksualinių reikalavimų ar pabandys ją apgauti.

Iš kitos pusės, ji lengvai moka rasti bendrą kalbą su psichologinių problemų turinčiais vyrais. Netgi kenčiantis dėl impotencijos vyriškis šalia Skorpionės gali pakilti kaip feniksas iš pelenų. Ji padės, padrąsins, bet tik siekdama sau naudos.

Ji pasižymi aiškiu protu ir išvystyta intuicija. Savo draugus ir mylimuosius ji ilgai ir atidžiai tikrins, prieš susiedama savo gyvenimą. Skorpionė nori, kad viskas būtų pagal jos norus, ji neatsitrauks, kol nepasieks savo tikslo.

Tačiau pasikeitus aplinkybėms ji greitai pakeičia taktiką. Jei Skorpionei nesiseka meilėje, ji greitai gali pavirsti į tikrą raganą, pasižyminčią destruktyviu elgesiu.

Jos priešams bus nelengva, ji kaip niekas kitas moka keršyti ir niekina kitų silpnybes.

Skorpionė ir seksas

Naktis su ja tokia ilga, kad vyrui būtina apskaičiuoti savo jėgas. Ji nesidrovi pašnibždėti partneriui apie savo erotines fantazijas. Jos pasakojimai apie seksą gal ir nesukels orgazmo, bet visada sujaudins.

Šio ženklo atstovė mėgsta mylėtis suteikdama partneriui tokį pat malonumą, kokį ir ji gavo. Skorpionės vadovaujasi jausmais ir instinktais.

Dauguma Skorpionių renkasi silpnesnius ir pasyvesnius už jas vyrus. Jos pasiruošusios prisiimti lyderio vaidmenį ne tik lovoje, bet ir gyvenime.

Kas tinka Skorpionei?

Skorpionė jau pirmo pasimatymo su Jaučio ženklo atstovu metu gali pajusti, kad surado savo antrąją puselę. Jų laukia gilūs jausmai, visiškas vienas kito supratimas iš pusės žodžio, harmoningas seksualinis gyvenimas.

Vėžys – taip pat tinkamas kandidatas Skorpionei. Intymumas, pasireiškiantis švelnumu ir rūpinimusi vienas kitu, tai tik patvirtins.

Na, o Mergelės ženklo atstovas gali būti Skorpionei geriausias draugas, tačiau nebus taip, kad draugystė greitai peraugs į meilę.

Skorpionės ir vyro Skorpiono santykiai – tai arba meilė iš pirmo žvilgsnio, arba antipatija. Jei pavyks susivaldyti, paslėpti nuodus, gal santykiai ir bus ilgalaikiai, atnešiantys malonių akimirkų abiems.

Skorpionės ir Ožiaragio sąjunga – tai retas atvejis, kai partneriams įdomu kalbėtis ne tik apie šeimyninius dalykus, bet ir platesnėmis, labiau intelektualiomis temomis.

Skorpionė ir Žuvys. Jų santykiai – įrodymas, kad telepatija egzistuoja. Skorpionė gali padėti Žuvims atrasti save, o Žuvys pamokys atsipalaiduoti, atpratins nuo įpročio viską kontroliuoti.

Ne pačios geriausios kombinacijos

Netgi pats pirmas Skorpionės ir Avino pasimatymas gali baigtis seksu – abu zodiako ženklai labai jausmingi. Tačiau gyvenime santykiai nebus idealūs – pernelyg didelis jos noras viską kontroliuoti, o jo – vadovauti. Dažniausiai tokie partneriai taikysis lovoje.

Netinkanti sąjunga

Vyrą – Dvynius, mėgstantį saldžiai pakalbėti, moteris Skorpionė vargu ar priims rimtai. Vargu ar Dvynių žodžių srautas padės jai įžiūrėti jame ką nors verto jos dėmesio.

Vandenio norai dažniausiai priešingi Skorpionės norams ir ketinimams. Taigi jų romanas vargu ar bus ilgalaikis (jeigu iš viso prasidės).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (271)