O būna ir priešingai – atsidūrus atsitiktinio partnerio glėbyje suvoki, jog su tuo žmogumi esi sujungtas ilgam, jei ne amžiams.

Nuo ko tai priklauso ir ar galima iš anksto numatyti seksualinį suderinamumą su savo išrinktuoju?

Atsakymas į šį klausimą labai paprastas – pirmiausia tai priklauso nuo abiejų partnerių temperamento, gyvenimo būdo, charakterio ir įpročių. Su įsimylėjėlių pora susipažinęs profesionalus psichologas gali pateikti ganėtinai tikslią jų intymaus gyvenimo prognozę. Vis dėlto yra ir kitas būdas, padėsiantis išsiaiškinti, kaip susiklostys jūsų santykiai su vienu ar kitu žmogumi – galima patikrinti jūsų seksualinį suderinamumą pagal Zodiako ženklą.

Iš tiesų, Zodiako ženklas atskleidžia ne tik pagrindines žmogaus charakterio savybes, bet ir daug ką pasako apie jo sveikatą, seksualinį apetitą ir netgi elgesį intymiomis akimirkomis. Tad kas jūsų laukia? Temperamentingi santykiai, kuriuose kiekybė kartais pranoksta kokybę? O gal meilės avantiūra? Pražūtinga aistra ar švelnumas bei tarpusavio supratimas visam likusiam gyvenimui? Į šiuos klausimus padės atsakyti seksualumo horoskopas, tad jums beliks pasirinkti.

Avinas

Šio Zodiako ženklo atstovai labai aistringi, užsispyrę ir energingi meilužiai. Lovoje jie gali elgtis pakankamai egoistiškai, tačiau sugeba padaryti taip, kad gerai būtų ne tik jam, bet ir jo partneriui. Paprastai Avinai neturi problemų su potencija – jų seksualinės energijos ir galios galima tik pavydėti.

Jautis

Jautis mėgsta ir vertina visus kūniškus malonumus, kad ir kas tai bebūtų – skanus maistas, saldus miegas ar geras seksas. Lovoje, kaip ir gyvenime, jam būdingas nuodugnumas. Gal labai temperamentingu meilužiu Jaučio ir nepavadinsi, tačiau jis puikiai žino, kaip pačiam patirti malonumą ir kaip jį suteikti savo partneriui. Jo glamonės neprimins audringo puolimo, veikiau tai bus ilgas meilės maratonas. Jis niekur neskuba – ši taisyklė galioja ir lovoje. Būdamas dėmesingu ir atkakliu, jis sugeba savo partneryje uždegti aistros ugnį ir yra pasirengęs tuo kaip reikiant pasimėgauti.

Dvyniai

Šio Zodiako ženklo atstovai nekenčia rutinos ir dievina viską, kas nauja. Ši taisyklė galioja ir intymiame gyvenime. Gyvenime jie gali turėti nemažai ilgesnių ar trumpesnių susižavėjimų, pasitaiko netgi partnerių vienai nakčiai. Dvyniai gali vienu metu tapti dviejų romanų veikėjais.

Nors jiems nebūdingas padidintas seksualumas, tačiau jų partneriui nuobodžiauti neteks – lovoje Dvyniai nusiteikę eksperimentuoti. Neretai jų parankine knyga tampa „Kamasutra“, bent jau tol, kol jie visko neišbandys praktiškai. Vis dėlto, meilėje, kaip ir santuokoje, Dvyniai savo partneryje pirmiausia ieško ne seksualinio, o intelektualinio suderinamumo.

Vėžys

Intymiame gyvenime Vėžio nepavadinsi pernelyg temperamentingu ar išradingu meilužiu, tačiau jis puikiai jaučia ir netgi nuspėja savo partnerio troškimus. Lovoje jis gali būti švelnus ir taktiškas. Šio Zodiako ženklo atstovas pasirengęs padaryti viską, kad tik jo mylimas žmogus patirtų malonumą. Nereikia pamiršti ir to, kad Vėžys yra estetas ir malonumų mėgėjas. Meilėje jam nemažiau svarbi išorinė aplinka, pradedant patogiais baldais, baigiant tinkama muzika. Galite neabejoti, kad jis skoningai paruoš savo meilės lizdelį, sukurs intymią prabangos ir komforto atmosferą.

Liūtas

Šio Zodiako ženklo atstovai mėgsta pasirodyti visose gyvenimo sferose. Galite neabejoti, kad apie gundymą Liūtas žino viską ar beveik viską. Jo miegamajame greičiausiai stovi prabangi patogi lova ir kruopščiai apgalvotas netgi apšvietimas. Gal Liūto ir nepavadinsi labai temperamentingu ar išradingu meilužiu, tačiau jis padarys viską, kad tokiu atrodytų. Kitaip tariant, Liūto seksualiniame arsenale visada atsiras keletas efektingų metodų, kuriais jam pavyks jus maloniai nustebinti.

Mergelė

Paprastai Mergelė nesileidžia į trumpalaikius romanus – ji stengiasi sutikti tikrąją meilę. Ieškodama savo antrosios pusės ji gali ryžtis netgi ilgalaikiam susilaikymui, todėl galimybę atsidurti jos glėbyje turi tik jos išrinktieji. Įdomiausia tai, kad būtent šis tyrumas tampa galingu Mergelės seksualiniu ginklu. Lovoje jos nepavadinsi aistringa ar jausminga, tačiau išorinis jos trapumas ir absoliutus vidinis tyrumas gali įaudrinti partnerį ne mažiau nei labiausiai patyrusių suvedžiotojų išmonė.

Svarstyklės

Svarstyklės – vienas romantiškiausių Zodiako ženklų. Tai pasireiškia ir asistuojant bei rodant dėmesį partneriui, ir elgesyje lovoje. Savo paslaptinga išvaizda bei neužbaigtomis frazėmis jos gali sukurti jaudinančio flirto atmosferą. Ir nors Svarstyklėms nebūdingas karštas temperamentas, jų meilė kupina netikėtumų ir prisotinta pačiais įvairiausiais jausmų atspalviais. Šio Zodiako ženklo atstovai mėgsta nuostabius dalykus ir tai įrodo faktas, kad Svarstyklės susidomėjimo priešinga lytimi nepraranda iki gilios senatvės.

Skorpionas

Skorpionas – vienas aistringiausių Zodiako ženklų. Jis mėgsta ir vertina visus kūniškus malonumus, o labiausiai – fizinę meilę. Skorpiono partneriui galima tik pavydėti – lovoje jis nepailstantis, švelnus ir labai išradingas. Dar atkaklus ir lengvai užsidegantis.

Šaulys

Lovoje mažai kas gali prilygti Šauliui. Jis stiprus, nepailstantis, mėgsta eksperimentuoti, o jo nerūpestingumas ir gera nuotaika intymų bendravimą su juo paverčia neįtikėtinai lengvu ir laisvu potyriu. Lovoje jis gali surengti linksmą pagalvių mūšį ar susisukęs į paklodę vaidinti Romos imperatorių. Vienumoje su Šauliu praleistas laikas – įdomus ir nenuspėjamas užsiėmimas, bet tuo pačiu metu ir pavojingas. Mat patekti į seksualinių Šaulio kerų pinkles labai lengva, o įtikinti jį pasilikti su jumis ilgam laikui – labai sunku.

Ožiaragis

Maloniai nustebsite sužinoję, kad po šaltakraujiška ir griežta Ožiaragio išvaizda slepiasi jausminga ir netgi sentimentali prigimtis, artumo akimirkomis pasireiškianti itin stipriai. Ožiaragis karštu temperamentu nepasižymi, tačiau užsispyrimo ir pasitikėjimo derinys demonstruojant pačius švelniausius jausmus partneriui gali suteikti aukščiausią pasitenkinimo laipsnį. Lovoje Ožiaragis nemėgsta seksualinių eksperimentų, pirmenybę teikia užtikrintiems veiksmams, užtat jo metodai patikrinti šimtmečių ir niekada nesibaigia nesėkme.

Vandenis

Vandenio seksualumas ganėtinai savitas. Pirma, nuo jo neatsiejamas ryškus ir nestandartiškas Vandenio požiūris į pasaulį. Vietoj meilės preliudijos Vandenis gali su jumis pasidalinti giliomis žiniomis apie seksą, savo erotinėmis fantazijomis ar net papasakoti apie savo nuotykius šioje srityje. Nenustebkite, jeigu išgirsite pasakojimą apie seksualinius Afrikos genčių ar tolimų planetų gyventojų ypatumus. Visa tai ir jį patį, ir jo partnerį panardina į ryškų fantazijų pasaulį. Ir nors lovoje Vandenis nepasižymi išskirtiniu temperamentu bei išmone, seksas su juo gali būti toks pat nenusakomas ir įvairus, kaip ir jo fantazijos.

Žuvys

Šio Zodiako ženklo žmonėms būdingas ypatingas erotinis žavesys, slypintis jų jautrume ir bejėgiškume. Tai ypač būdinga moterims, tačiau ir vyruose šie bruožai gali būti ganėtinai stipriai išreikšti. Lovoje Žuvys neįprastai jausmingos ir švelnios, o tai suartėjimą su jomis paverčia neužmirštamu potyriu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (91)