Jos skleidžiami erotiškumo kerai tokie stiprūs, jog jeigu neturėtų puikiai išlavintos intuicijos, padedančios atsijoti nereikalingas ir nieko nežadančias pažintis, jai tektų labai stengtis, norint atbaidyti minias stipriosios lyties atstovų, norinčių su ja susipažinti artimiau.

Po Jaučio ženklu gimusi moteris – labai savininkiška iš prigimties. Vos romanui užsimezgus, visas aplinkui esančias dailiosios lyties atstoves apie naujus santykius ji informuos pareiškimais: „Nelįsk prie jo, nes užmušiu“, „Rankomis neliesti“, „Jis jau turi merginą ir ja esu aš“, „Privati nuosavybė“ ir t.t.

Ar beverta paminėti, jog po Jaučio ženklu gimusios moters ar merginos romanai niekada nesiklosto kaip iš pypkės? Iš tokios moters pasimokyti galėtų patys geriausi Holivudo scenaristai – ji jiems tikrai galėtų papasakoti, kaip turi atrodyti tikros pavydo scenos. Ji geriau nei bet kas kitas galėtų patvirtinti, jog žodžių tiradą puikiai papildo dūžtančių lėkščių garsas.

Po Jaučio ženklo gimusios moterys puikiai žino, ko nori. Užsibrėžtam tikslui pasiekti jos pasiryžusios panaudoti tiek visas leistinas, tiek neleistinas moteriško arsenalo priemones – nuo lapės gudrumo iki ašarų ir atvirų grasinimų. Šios moterys patologiškai užsispyrusios.

Dauguma su po šiuo zodiako ženklu gimusiomis merginomis bendraujančių žmonių daro vieną didelę klaidą – nevertina jų intelekto. Iš tikrųjų Jaučio ženklo atstovės dažniausiai kliaunasi jausmais ir nuojauta. Jų intuicija – unikalus gebėjimas pamatyti esmę. Po Jaučio ženklu gimusias moteris intuicija nuvilia itin retai.

Po Jaučio ženklu gimusi moteris – labai praktiška, jos niekaip nebūtų įmanoma pavadinti idealiste. Ji jokiais būdais kino teatre nedūsaus dėl filmo herojaus (nors jis ir tris kartus buvo tituluotas seksualiausiu planetos vyru), jeigu greta jos sėdi simpatiškas vyrukas iš tikro gyvenimo. Po Jaučio ženklu gimusi moteris jokiais būdais netiki platoniška meile (ją vadina impotentų pramanu). Tokiai moteriai vyro ir moters meilė neatsiejama nuo sekso.

Šios moterys stilingai rengiasi, negaili pinigų kokybiškam rūbui, turi išlavintą skonį ir stiliaus pojūtį. Vienintelė problema ta, jog tokią stilingą prabangą ne visada leidžia jos kišenė – trumpiau tariant, po Jaučio ženklu gimusios moterys linkusios gyventi ne pagal galimybes. Joms labai patinka papuošalai – žiedai, karoliai, pakabukai, grandinėlės, įvairiausi vėriniai. Kaklas ir iškirptė – štai kuo po Jaučio ženklu gimusios moterys didžiuojasi labiausiai ir štai ką nori pabrėžti.

Po Jaučio ženklu gimusios moterys itin greitai pripranta prie prabangos – kailiniai, briliantai ir panašūs gero ir gražaus gyvenimo aksesuarai jas tiesiog hipnotizuoja.

Rimti santykiai (ar net santuoka) po Jaučio ženklu gimusiai moteriai neretai iškrečia piktą pokštą – pajutusi, jog jos asmenimis gyvenimas nurimo, ji jau turi reikiamą žmogų šalia savęs, ji gali apsileisti – nebekreipti dėmesio į savo išvaizdą ir imti be saiko valgyti. Kiekvienos lieknos šio ženklo atstovės viduje gyvena miela storulė, kuri tik ir laukia progos, kada galės išlįsti į dienos šviesą ir situaciją perimti į savo rankas.

Po Jaučio ženklu gimusi moteris įsitikinusi, jog kelias į vyro širdį veda per skrandį – ji pati šia tiesa ne kartą įsitikino praktikoje. Ji tikra virtuvės karalienė – puodų reikalus išmano lygiai taip pat gerai kaip ir seksą.

Vyrą, kurį po Jaučio ženklu gimusi moteris pasikvietė romantiškos vakarienės, galima drąsiai vadinti likimo numylėtiniu. Greičiausiai šio stipriosios lyties atstovo laukia visa malonumų programa: puikus vynas, idealiai derantis su patiekiamu nepakartojamo skonio maistu, malonus šeimininkės balsas (po Jaučio ženklu gimusios moterys neretai gali pasigirsti itin malonaus tembro balsu), prigesintos šviesos ir šiurpą keliantis šilko patalinės švelnumas (šios moterys tiesiog dievina šilką)... Logika labai paprasta – tokia moteris į namus romantiškos vakarienės tikrai nesikvies vyro, kuris jai nepatinka.

Vieni iš didžiausių po Jaučio ženklu gimusių moterų privalumų – švelni, švytinti oda ir įspūdingas biustas. Ko jau ko, bet krūtinės šioms moterims motina Gamta tikrai nepagailėjo.

Po Jaučio ženklu gimusi moteris ir seksas

Santykių pradžioje po Jaučio ženklu gimusi moteris iš vyro laukia kantrybės, švelnumo ir pagarbaus atstumo – suartėjimas turi vykti laipsniškai. Tokiai moteriai būtinas malonumą teikiantis seksas, o ne gyvuliška kelių minučių trukmės sueitis. Gali pasirodyti, jog tokia moteris truputį konservatyvi ir nelabai mėgsta naujoves, tačiau šis pirmasis įspūdis yra klaidingas.

Po pereinamojo adaptacinio sekso laikotarpio, po Jaučio ženklu gimusi moteris pradės tikėtis, jog jos mylimajam pakanka sveiko proto ir fantazijos suprasti, kad kiekvienas meilės aktas turi būti geresnis už ankstesnį. Iš partnerio reikalaujama rodyti vis naujus ir naujus triukus iš turimo erotinio arsenalo – traukti juos vieną po kito kaip kad magas iš savo skrybėlės reikiamu metu ištraukia triušį.

Po Jaučio ženklu gimusiai moteriai svarbus kiekvienas vyriškos lyties atstovo dėmesio ženklas – ar tai būtų apkabinimas ar koketiškas plekštelėjimas per užpakaliuką. Labai greitai ši moteris pasirengia aktyvesnei veiklai – kokia prasmė derinti muzikos instrumentą, jeigu juo neketini groti?

Lovoje po Jaučio ženklu gimusiai moteriai būtina romantiška nuotaika ir ją atspindintis interjeras. Miegamojo kambario apstatymas turi idealiai atspindėti šios vietos funkciją – tokia moteriai nieko nereiškia, norint sukurti reikiamą nuotaiką, ant grindų patiesti kad ir savo mylimiausius kailinius.

Šio zodiako ženklo atstovei seksas – puiki proga pademonstruoti visas savo spalvingos asmenybės puses, o lova tarsi ideali scena, kur galima suvaidinti bet kurį patikusį erotinį vaidmenį, pavyzdžiui, šaltą drovuolę, su kuria nėra ko lygintis net Sniego karalienei, ar vampyrę iš filmų.

Prakaituoto vyro kūno kvapas ją veda iš proto. Po Jaučio ženklu gimusios moterys mėgsta oralinį seksą ir su didžiuliu džiaugsmu tuo džiugina savo mylimuosius.

Kokio vyro jai reikia?

Po Jaučio ženklu gimusi moteris kupina švelnumo, jo ji turi netgi per daug, todėl būtinas žmogus, kurį juo galėtų apglėbti. Šios moterys iš kitų dailiosios lyties atstovių išsiskiria gana senamadiškomis pažiūromis, todėl savo jausmus dovanoja teisėtam vyrui, o ne meilužiui.

Šiai moteriai reikalingas patikimas partneris, su kuriuo – kaip už mūro sienos galima ištverti visas gyvenimo negandas ir išvengti didesnių nuostolių. Silpnavaliai nevykėliai ir atsakomybės jausmo neturintys stačiokai prie po Jaučio ženklu gimusių moterų lai nei nesiartina.

Po Jaučio ženklo gimusioms į porą tinka

Ramus ir „patogus“ partneris – po Žuvų ženklu gimęs vyras. Šis variantas idealiai tinka Jaučio ženklo atstovei. Su tokiu vyru ši stipri moteris galės mėgautis tyla ir ramybe, reikalui esant ar pritrūkus ekstremalių potyrių turės kur išlieti agresiją. Su šiuo vyru po Jaučio ženklu gimusi moteris gyvens kaip devintame danguje, nes jis suteiks tai, ko reikia.

Po Vėžio ženklu gimęs stipriosios lyties atstovas – dar vienas idealiai tokiai moteriai tinkąs vyras. Jo kaprizai ir nuolatinė nuotaikų kaita, kaip atsvara šios moters pastovumui, padės sukurti dviejų žmonių sąjungą, turinčią visas galimybes trukti iki gyvenimo galo. Jeigu pavyks santykių pradžioje kilusius sunkumus įveikti ir pažinties etapas nebus apsunkintas neįveikiančių kliūčių, šis romanas bus sėkmingas.

Po Ožiaragio ženklu gimęs vyras taip pat puikus partneris Jaučio ženklo atstovei. Šis romanas bus paremtas sveiku šaltu protu, aistrai teks antraplanis vaidmuo, tačiau šiuo atveju gali būti sudaryta ideali santuoka pagal išskaičiavimą.

Po Jaučio ženklu gimusios moters ir Mergelės ženklo atstovo taip pat laukia šviesi ateities. Ši moteris Mergelės ženklui suteiks tai, ko jam taip trūksta – emocijų. O jis savo ruožtu ant reikiamu laiku ir reikiamoje vietoje Jaučio ženklo atstovę mokės nuleisti ant žemės iš padebesių. Du skirtingi, tačiau vienas kitam labai reikalingi – kas gali būti geriau?

Du Jaučio ženklo atstovai aistringai pyksis (pagrindinės pykčių priežastys viso labo dvi – pavydas ir pinigai), tačiau tokius du žmones jungs ir labai daug bendro, jie susaistyti labai stipriais aistros saitais, todėl galima teigti, jog šie žmonės tiesiog sutverti vienas kitam (nors ir kaip banaliai ir nuspėjamai šis romanas atrodytų iš šono).

Jaučio ženklo atstovei į poras netinka

Jaučio ženklo atstovė ir po Svarstyklių ženklu gimęs vyras visiškai netinka vienas kitam. Po Dvynių ženklu gimęs vyriškis šiai moteriai gali padovanoti nepamirštamą naktį, tačiau perspektyvų tęstis šis romanas tikrai neturi – lengvabūdžiams Dvyniams Jaučio ženklo atstovės tiesiog per daug rimtos ir pragmatiškos.

Su Šaulio atstovu tokia moteris vargiai ištemps ilgiau nei mėnesį – kai tik šis vyras pradės ją versti keisti gyvenimo būdą, po Jaučio ženklu gimusi moteris nuo jo ims bėgti neatsigręždama.

Po Jaučio ženklu gimusios moters ir Skorpiono ženklo atstovo santykiai bus paženklinti pavydo ir keršto prieskoniu. Avino ir Vandenio atstovų su Jaučio ženklo moterimis nesieja visiškai niekas. Liūtas tokiai moteriai per daug brutalus (šiuo atveju neverta kalbėti net apie vienos nakties nuotykį).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (52)