113
Kitas

Avinas

Savaitės pradžia – greitų sprendimų laikas. Mėnulio tranzito Avino ženklu įtakoje norėsis labai greitų žingsnių, kartais galite būti impulsyvūs, pasiduodantys stiprioms emocijoms. Svarbu siekiant tikslų, būti kantriems ir tolerantiškiems kitų nuomonei.

Antradienį Mėnuliui ir Uranui keliaujant tuo pačiu Avino ženklo laipsniu, – netikėtų įvykių, situacijų ir sprendimų diena. Ryte būkite atsargesni, galimos netikėtos aštrios situacijos. Būkite tolerantiški artimoje aplinkoje, venkite ginčų. Kartu tai laikas, kai jums gali kilti netikėtos šaunios idėjos, tarsi tamsiame kambaryje įjungus šviesą, paaiškėti neaiškios buvę situacijos, išryškėti ir kitų interesai.

Savaitės vidurys tinkamas buities darbams, remontui ir statyboms, palankus ieškantiems naujos gyvenamos vietos.

Antroji savaitės pusė svarbi norintiems keisti darbą galite išgirsti gerą pasiūlymą.

O štai tarpusavio santykių srityje galimi nuomonių skirtumai tiek buities tiek išlaidų, tiek vaikų auklėjimo klausimais, tad gebėjimas apjungti skirtingus požiūrius padės kartu rasti saliamoniškus sprendimus.

Diplomatiniai sugebėjimai pravers ir savaitgalį, ypač pirmoje šeštadienio pusėje, kai Mėnulis keliaus griaunamuoju Dvynių ženklo laipsniu ir galimi nemenki nuomonių skirtumai. Vertėtų atidžiai prižiūrėti mažuosius, bei pasaugoti savo daiktus.

Sekmadienis – liepos pabaiga – stabilesnis. Džiaugsitės artimųjų supratimu ir palaikymu, o vėliau vakare, perėjus Merkurijui iš Liūto į Mergelės ženklą, kartu kalbėdamiesi ieškokite kelių į sėkmę.

Ramesnis, harmoningas poilsis padėtų atgauti jėgas.

Sėkmingos jums savaitės linki astrologė Lolita Žukienė!

Lolita Žukienė

113
Kitas

Avinas