Aišku, kad du žmonės, gimę po skirtingais ženklais, gali vienas kitą seksualiai patenkinti. Tačiau ilgesnei pažinčiai ir tarpusavio supratimui, geriausia pasirinkti tos pačios grupės ženklo partnerį. Ženklų paskirstymo į grupes principas- jų padėtis horoskope pagal tarpusavio santykį (120). Panagrinėkim kiekvieną grupę.

UGNIS: Avinas, Liūtas, Šaulys.

Pagrindinis šios grupės bruožas- tai aktyvumas, energija. Šie trys ženklai susiję su ugniniais, aktyviais protiniais ir lytiniais procesais ir šie ženklai tarpusavyje nėra taip stipriai susaistyti, kaip vandens ženklai. Netgi pačiame tampriausiame šių ženklų ryšyje egzistuoja kažkas panašaus į draugystę, brolybę. Kiekviena pusė nori gyventi savarankiškai ir retai, individualumo praradimo kaina bei savo gyvenimą primeta kitam žmogui.

Šioje grupėje galime sutikti daugelį porų, kurios gali ilgai iškęsti išsiskyrimo periodus ir vienas kitam išlaikyti pačius stipriausius jausmus, bet tuo pačiu ir turėti savų tikslų. Šios grupės raktinis žodis- asmeninė nepriklausomybė. Nors visi šio ženklo žmonės karštakošiai, jų protas susikoncentravęs ties karjera, finansais ir jie nori būti dėmesio centre. Tam tikrą naudą ugnies ženklai gali turėti iš žemiškos grupės.

Lytinio bendravimo srityje ugnies ženklų žmonės priklauso aistringųjų kategorijai, yra gana agresyvūs. Visi trys labai linkę bendrauti. Svarbiausias lozungas- gyvenk ir leisk gyventi kitam.

ŽEMĖ: Jautis, Mergelė, Ožiaragis.

Pagrindinis šių ženklų bruožas- praktiškumas. Šie trys ženklai susiję su atsitiktiniais, tam tikrais pasyviais fiziniais ir jausminiais procesais, o jų santykiai tvirti ir tampriai tarpusavyje susiję. Šių ženklų žmonės susirenka siekdami savų tikslų. Savo partneryje kiekvienas nori rasti priklausomybę ir pastovumą. Šioje grupėje yra porų, kurios sujungia savo finansinius ir socialinius resursus tam, kad kartu užkariautų pasaulį. Jų kasdienybė laisva nuo emocinių kraštutinumų.

Šios grupės raktinis žodis- bendras darbas. Šios grupės žmonės yra geidulingi, tačiau gali gerai kontroliuoti savo aistrą, norėdami pasiekti savo tikslą. Jie- “žemės druska”.

Lytinio bendravimo požiūriu, priklausą “gyvuliškos” aistros kategorijai, jie gana pasyvūs. Svarbiausias santykių palaikymo principas- kokia man bus nauda iš to, jei aš tau kažką duosiu?...

ORAS: Dvyniai, Svarstyklės, Vandenis.

Esminis šio ženklo bruožas - intelektas. Šie ženklai susiję su lengvais, neapsunkinančiais protiniais ir jausminiais procesais ir jų ryšiai nepastovūs bei kintantys. Jų lytinio susidomėjimo palaikymui reikia rasti tokio pat proto (jie reikalauja to paties intelekto) žmogų. Kiekvienas ieško partnerio, pasiruošusio eksperimentuoti visose gyvenimo srityse.

Šiems žmonėms lengva atsibosti. Jų tarpe mes randame savo srities meistrų: mokslininkų, medikų, išradėjų, aktorių, dainininkų, šokėjų. Šios grupės raktinis žodis- intelektas. Visi trys ženklai myli protu, retai visiškai atsiduodami. Jie gali naudotis vandens ženklų jausmų gilumu ir jų stipriomis emocijomis.

Lytinių santykių požiūriu, šių ženklų žmonės priklauso “eksperimentatorių” grupei ir būtinai viską išbando. Jie sako, kad jų jausmai gilūs, tačiau dažniausiai juos kontroliuoja protas. Pasaulį, žmones ir įvykius jie mato kaip teatro aktorius ir pjesę.

VANDUO: Vėžys, Skorpionas, Žuvys.

Esminis šios grupės bruožas- emocijos. Šie ženklai susiję su aistra, giliais emociniais procesais, šioje grupėje egzistuoja toks požiūris į pasaulį: viskas meilei ir tegul visas pasaulis lekia velniop. Šios grupės nariai dažniausiai susiję asmeninių pažadų grandinėmis. Čia negali egzistuoti individualumas: kiekvienas turi būti siejamas su mylinčiu.

Šioje grupėje mes randame kūrybingus ir nepastovius žmones. Meilužiai praktiškai neišskiriami. Kiekvienas savo partneryje ieško seksualinio ir moralinio pasitenkinimo. Visi trys ženklai pernelyg aistringi, kartais iki ribos. Esminis šios grupės žodis- tarpusavio priklausomybė. Ši grupė galėtų pasinaudoti kai kuriais ugnies ženklų ekstravagantiškais ir žemiškų - praktiškais bruožais.

Lytinių santykių požiūriu, jie priklauso “rusenantiems žmonėms”, su besitęsiančia meilės aistra. Paprastai jie pasyvūs, bet gali suaktyvėti tam, kad būtų viršesni. Jų lozungas: “Mylėk mane labiausiai, padaryk taip, kad aš jausčiausi reikalingas”.

NEATITINKANČIOS KOMBINACIJOS

Trikampio priešingybė (120 laipsnių), kuri reiškia aukščiausią suderinamumą - kvadratas (90 laipsnių). “Kvadratiniai” santykiai paprastai yra neigiami ir veda link disharmonijos ir nesuderinamumo. Apskritai žmonės, gimę po ženklais, priešingais vienas kitam 90 laipsnių kampu, turi vengti vedybų

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją