Avinas

2017-ieji Avino ženklo atstovams bus linksmybių ir nuotykių laikotarpis. Galbūt bus palanku pradėti naują verslą. Nepamirškite ir pailsėti bei paatostogauti su artimiausiais žmonėmis. Su sveikata problemų neturėsite, jei reguliariai sportuosite. Meilės reikalai klostysis puikiai, tačiau atminkite – ne valia prisižadėti, jei negalite to išpildyti.

Jautis

Po Jaučio ženklu gimusių žmonių laukia harmoningi ir taikūs metai, stengsitės rasti vidinę ramybę. Neleiskite baimėms sugadinti savo gerovės. Kalbant apie meilės reikalus – romanai gali išsirutulioti į rimtesnes draugystes, o susituokusios poros gali sulaukti šeimos pagausėjimo. Jei nenorite susirgti, privalote sveikai maitintis.

Dvyniai

2017-ieji – didelių pokyčių metas Dvynių ženklo atstovams. Neleiskite, kad hiperaktyvumas sugadintų jūsų laimę ateinančiais metais. Prieš priimdami svarbius sprendimus, gerai viską apgalvokite, ar tai liestų jūsų karjerą, ar finansus. 2017-iaisiais jūsų dvasiniai gebėjimai pagerės, o tai padės geriau suprasti savo gyvenimą. Gali būti, kad ateinančiais metais sutiksite savo antrąją pusę.

Vėžys

Vėžio ženklo atstovų laukia sunkių pasirinkimų metas. Būkite pasirengę pokyčiams. Nešvaistykite pinigų brangiems daiktams, kurių jums iš tikrųjų nereikia. Jūsų antrajai pusei greičiausiai prireiks paramos, bandant įveikti baimę. Gimę po Vėžio ženklu turės ypač stengtis, norėdami išlikti sveiki ir energingi.

Liūtas

Pranašaujama, kad Liūto ženklo atstovams ateinantys metai bus įspūdingi ir ypatingai sėkmingi. Nelaukite tinkamo meto darbe ar santykiuose. Džiaukitės kiekviena diena ir semkitės patirties. Niekada negali žinoti, galbūt pagaliau ateinančiais metais pavyks laimėti loterijoje!

Mergelė

2017-aisiais Mergelės ženklo atstovai turės pasitelkti diplomatiškumą. Kai kurie priimti sprendimai gali sukelti problemų, jei nesielgsite taktiškai. Palankus metas užbaigti santykius, neturinčius perspektyvos. Neleiskite stresui savęs užvaldyti, žvelkite į gyvenimą optimistiškai.

Svarstyklės

Ateinantys metai Svarstyklių ženklo atstovams – atradimų ir naujovių laikotarpis. Leiskite pasireikšti savo kūrybingajai pusei. Išsakykite savo idėjas kitiems, kad jie galėtų geriau suprasti jūsų svajones. 2017-aisiais tapsite sektinu pavyzdžiu aplinkiniams. Nepamirškite pabūti kartu su savo šeima ir artimaisiais.

Skorpionas

Skorpionams naujaisiais metais teks pamiršti praeitį ir judėti toliau. Imsitės iniciatyvos norėdami pasiekti savo užsibrėžtus tikslus. Meilės romanų netruks, tačiau tik keletas jų išsirutulios į kažką rimtesnio. Jei norite puikiai jaustis tiek fiziškai, tiek emociškai, stenkitės sveikai maitintis.

Šaulys

2017-aisiais Šaulio ženklo atstovai pajus entuziazmo bangą, todėl ryžtingai imsitės įgyvendinti savo tikslus. Jūsų socialinis gyvenimas bus nuostabus. Karjeros ir verslo projektai pareikalaus pastangų, tačiau atneš naudos. Kalbant apie sveikatą, teks pasirūpinti oda, atsiradus alergijai. Meilės reikaluose galite tikėtis tik pasisekimo.

Ožiaragis

Šio ženklo atstovų laukia ramūs ir harmoningi metai. Nors esate pasižymėję kaip praktiški žmonės, 2017-aisiais atrasite ir novatorišką savo asmenybės pusę. Meilė ir romantika užims svarbią vietą jūsų gyvenime. Šie metai bus itin palankūs vestuvėms.

Vandenis

Vandenių laukia puikių ir pozityvių galimybių metai – ar tai meilės reikalai, ar karjera – viskas, prie ko prisiliesite, suklestės. Darbe pranašaujama sėkmė ir atlygis už įdėtas pastangas. Sutuoktiniai 2017-aisiais gali sulaukti šeimos pagausėjimo.

Žuvys

Žuvų ženklo atstovai 2017-aisiais į gyvenimą galės žvelgti ramiai ir pozityviai. Būtent toks požiūris lems sėkmę asmeniniame ir profesiniame gyvenime. Siekite savo užsibrėžtų tikslų, įgyvendinkite projektus, pasitelkę nuoširdumą ir sąžiningumą.

Parengta pagal www.sunsigns.org