113
Kitas

Avinas

Vasaris šiais metais atneš mums troškimą santykiuose siekti romantikos. Vertinsime pakylėtas frazes, žavius komplimentus, mielas ir nuoširdžias dovanas. Kažkuriam laikui tapsime jautresni bet kokioms švelnumo apraiškoms, o sąvokos „seksas“ ir „meilė“, kad ir neilgam, tačiau susijungs į vieną.

Taip pat paaštrės estetinis potencialių meilės partnerių suvokimas. Daugelis pradės reaguoti tik į tuos, kurie pasižymi klasikiniu grožiu arba išsiskiria nestandartine, tačiau pakankamai patrauklia išvaizda. Tuo pat metu vertinsime priešingos lyties asmenis kaip meno kūrinius, kaip paveikslus, kuriame kiekvienas žiūrovas mato kažką savito. Todėl nesistebėkite, jeigu žmogus, kritęs jums į širdį, aplinkiniams pasirodys keistas ir nepatrauklus.

Be to, šiuo metu antrosios pusės ieškantieji nesąmoningai orientuosis į tą idealą, kurį susikūrė dar ankstyvoje jaunystėje. Arba nesąmoningai pradės ieškoti žmogaus, kuris kaip du vandens lašai panašus į jų pirmąją meilę.

Kalbant apie santuokoje ar partnerystėje gyvenančias poras, šiuo laikotarpiu, bent jau vasario 1-19 dienomis, sumažės konfliktų skaičius. Tose porose, kuriose viešpatauja meilė, tai bus susiję su noru mėgautis tarpusavio bendravimu vietoj siekio kovoti už savo nuomonę. Tose porose, kur santykiai jau braška, atsiras šaltas atsiribojimas ir susvetimėjimas.

Be viso to, vasaris apdovanos jus ypatingu įžvalgumu – paaštrės intuicija, savo realius ir potencialius mylimuosius matysime tiesiog kiaurai, tą patį bus galima pasakyti ir apie juos. Tad jeigu jums norisi „sukti į kairę“ ar paflirtuoti tuo pačiu metu su dviem gerbėjais (ar gerbėjomis), žinokite, kad būtina susilaikyti ne tik nuo realios, bet ir nuo potencialios neištikimybės. Nuslėpti to nepavyks, todėl netrukus tai sukels ne tik problemų, bet ir taps jums brangių žmonių dvasinių kančių priežastimi.

Mėnesio pradžioje tie, kurie kol kas yra laisvi, lengvai atiduos savo širdį tiems, kurie apsups juos švelnumu, romantika ir jautriu dėmesiu. Antrą pusę turintieji nuleis savo reikalavimų kartelę ir labai aiškiai suvoks, koks jiems svarbus paprasčiausias mylimo žmogaus buvimas šalia.

Vasario viduryje romantikos troškimas dar labiau paaštrės, o jo apraiškos taps dar ryškesnės. Šiais metais planetos išsidėstė taip, kad Šv. Valentino dieną tikimybę gauti dovanų turi netgi tie, kurie kol kas neturi antrosios pusės. Daugeliui norėsis pademonstruoti savo simpatiją patinkančiam žmogui todėl su virpuliu bus ruošiamasi šiai šventei, o paskui šiltų jausmų objektas bus neįkyriai apdovanotas nedidele dovana ar meilės atviruku.

Mėnesio pabaigoje astrologinė tendencija pasikeis. Romantizmas ir pasirengimas atleisti pasitrauks į antrą planą, o pirmajame atsidurs konstruktyvių sprendimų ieškojimas. Tie sprendimai turės padėti surasti naują mylimąjį arba pagerinti santykius su tuo, su kuriuo jus jau seniai sieja meilės ryšys.

Norisi priminti, kad „grynais“ ženklais laikomi tie žmonės, kurie gimė nuo 1 iki 18 dienos, o likusiems turi įtakos prieš tai buvęs arba po to einantis Zodiako ženklas. Į tai būtina atkreipti dėmesį.

113
Kitas

Avinas

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją