2013 metus globos Mėnulis, o tai mūsų meilės ryšiams suteiks saldumo prieskonį. Tiesa, teks pasistengti ir mums patiems. Jau girdime nekantraujančius balsus: „Ką daryti, ką?“. Su malonumu atsakome: kurti šeimas ir namų židinį. Kurti naujus gyvenimus ir daryti viską, kad jie klestėtų. Rūpintis savimi – tokiais reikalingais, trokštamais ir mylimais.

Žvaigždžių patarimai skirti ne tik naujai iškeptiems įsimylėjėliams ir jauniems žmonėms. Šeiminio gyvenimo veteranams jie taip pat nepamaišys: šeima, kaip žinote, yra kasdienis ir nuolatinis triūsas. Pasistenkite, kad jis jums teiktų džiaugsmą.

Mūsų žemiškai laimei Mėnulis, kitaip negu kitos planetos, įtaką daro nuolat. Nepaisant fazių ir ženklų dangaus skliaute, Mėnulis turi prognozuojamą ritmą, kuris ir padės mums 2013 metų meilės ir šeimos reikaluose išvengti kraštutinumų.

Mėnulis – kategoriškas skyrybų priešininkas. Taigi smarkiai nepasiseks tiems, kurie tingės pademonstruoti nuoširdžius jausmus , dėmesingumą ir gėrį. Priešingų principų žmonėms nieko aiškinti nebereikia: jiems sekėsi prieš tai, seksis ir toliau.

Metų favoritai

Vėžiai, 2013-ieji yra jūsų metai. Jums seksis viskas, kas susiję su meile ir giminės pratęsimu. Tačiau negalvokite, kad viskas jums bus patiekta tarsi ant lėkštutės. Ar įsivaizduojate, kaip dirba aukso ieškotojai, plaunantys žvyrą? Kosmosas suteikia jums aukso gyslą, o kieno darbas išgauti grynuolius, patys suprantate!

Pilnamečiai vieniši Liūtai 2013 metais taip pat nedings iš Amūro taikiklio. Jis nenurims, kol neprivers jūsų įsimylėti iki ausų ir pasipuošti žiedais su visomis jų pasekmėmis. Žuvų gyvenime 2013 metais meilė taip pat liesis tarsi iš gausybės rago. Laimei, nebus jokių piktų šunybių iš serijos „Mes renkamės, mus renkasi, bet kaip dažnai tai nesutampa“.

Ne meilė rūpi!

Kaip žinoma, sveikas žmogus negirdi savo širdies ritmo. Taip bus ir Dvyniams: jie jau yra apgaubti meilės, taigi mylimojo paieškos jiems nebeaktualios. Šeimos verslas, vaikų (arba anūkų) auklėjimas, buitiniai rūpesčiai... Jėgų pakaks viskam, nes energijos šaltinis – meilė – yra nesenkantis!

Mergelės pačios yra meilės įsikūnijimas. Vis dėlto... stenkitės, kad jūsų santykiuose vyrautų pusiausvyra. Leiskite ir sau pajusti, ką reiškia būti mylimai ir nešiojamai ant rankų.

„Į valias bus blaškymosi ir klajonių, / Meilės šalis – plati šalis!“. Būtent šią saldžiai karčią poetinę tiesą nuo šiol pažins Skorpionai.

Ožiaragiams, žinoma, romantika nėra svetima, tačiau racionalus pragmatizmas yra mielesnis jų širdžiai. Iš esmės dėl savo mylimosios ar mylimojo jie gali atsidusti kelis kartus mėnesienoje, o tuomet pereis prie būtinų, jų manymu, reikalų: būsto, vaikų auklėjimo, šeimos išmaitinimo klausimų...

Vandeniams taip pat toli iki tylios, ramios meilės – viskas jų gyvenime triukšminga, garsu, aistringa. Tačiau ypač fejeriškos bus Vandenių santuokos.

Priešakinėse pozicijose

Avinams teks nemažai paplušėti, kad pasiektų savo trokštamą tikslą ir įveiktų tvirtovę, kuri iš pradžių atrodė tokia nekalta. Ypatingi metai bus Jaučiams: kai kurie iš jų vos ne visą gyvenimą bus ėję, kad išsipildytų jų svajonė. Beje, ši svajonė galėjo būti ir neįsisąmoninta, tačiau glūdėjusi širdyje kaip idealas. Pagal šį idealą galėjo viskas formuotis, pradedant įpročiais ir baigiant išsilavinimu. Kitaip tariant, lemtis stos prieš akis mylimo ir mylinčio žmogaus pavidalu.

Jeigu kas nors iš gimusių po Svarstyklių ženklu galvoja, kad apie meilę žino viską, tai 2013 metais paaiškės, kad ne! Joms atsivers kvapą gniaužiančios gilumos ir aukštumos. Patirti tai sunku, bet labai žavinga.

Šauliams teks patirti, ką reiškia ištirpti kitam asmenyje. Mylimam žmoguje. Savo antroje pusėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (47)