113
Kitas

Avinas

Savaitės pradžioje, Mėnulio, keliaujančio Liūto ženklu, jaunaties laikotarpiu, stipriau išgyvensite meilės ir draugystės jausmus, o kai kuriems tai bus savotiškas tarpusavio santykių stiprumo patikrinimas.

Trečiadienį, Mėnulio tranzito Mergelės ženklo įtakoje, norėsis didesnį dėmesį skirti ir smulkmenoms, iš kurių susideda mūsų gyvenimas. Kas kurs naują savitą stilių, kiti rūpinsis draugais, dar kiti ieškos papildomų veiklų, būdų daugiau užsidirbti.

Savaitės antra pusė kai kuriems gali tapti svarbiu gyvenimo virsmu. Tai aktyvus laikas, kai pasiremdami vidinėmis įžvalgomis, intuicija ir jus palaikančiais mylimais žmonėmis galite keisti savo gyvenimą, pradėti kažką įdomaus ir naujo.

Penktadienį – birželio 30 d. pasistenkite įžvelgti reiškinių priežastis, tai, kas neafišuojama, tačiau būna pagrindu vieniems ar kitiems sprendimams.

Šeštadienis kiek jautresnio astrologinio fono, Mėnuliui keliaujant Svarstyklių ženklu, pasistenkite savaitgalio planus derinti su artimaisiais, išgirsti jų lūkesčius ir troškimus.

O sekmadienis – puikus meilei ir draugystei, susitikimams bei renginiams.

Daug meilės bei gerumo jums šią savaitę!

Lolita Žukienė
113
Kitas

Avinas