113
Kitas

Avinas

Ir kaip gi mes to mokysimės? Saulės kelionė Vandenio žvaigždynu į mūsų gyvenimą atneš vidinės laisvės pojūtį ir pasirinkimų galimybes. Veneros kelionė Ožiaragio žvaigždynu ragins vertinti tikrąsias vertybes, kokybę ir profesionalumą, o ne pigumą ir laikinus dalykus. Tad mokymasis save mylėti prasidės nuo kitokių pasirinkimų.


Pavyzdžiui, tie, kurie pagailės gero atlyginimo profesionaliam darbuotojui, galės netikėtai patirti tokio pasirinkimo nuostolingas pasekmes. Kai kurie, pasirinkę paslaugą ar prekę tik dėl pigumo, netruksite tuo nusivilti ir po to pradėsite rinktis tik aukštesnę kokybę, jei tai – daiktai, ir kvalifikaciją bei profesionalumą, jei tai paslaugos.

Jei lėšų kokybiškam daiktui ar paslaugai nepakanka, paaiškės, kad verta lukterėti ir tam geriau pataupyti, nei įsigyti prastą. Ne veltui senoliai sakydavo: mes per biednai gyvename, kad pirktume pigius daiktus.

Marso kelionė Skorpiono žvaigždynu, ypač nuo 26-28d., kai jis keliaus karališkuoju laipsniu, skatins mūsų aktyvumą, ragins pačius kurtis galimybes ir meilė sau galės pasireikšti visu aktyvumu, o ne kitų kritika, atskleidimu savų sugebėjimų ir talentų.

Meilė sau apims ir tokias sritis, kaip savirealizacija ir kūryba. Norėsis atrasti tai savyje, imtis kūrybiškumo reikalaujančių darbų. Kiti, save mylėdami, keis sveikatą ardantį darbą į mielesnį, pradės sportuoti ir sveikiau gyventi. Tam ypač palankus laikas bus nuo 27 d., kai Uranas pradės kelionę karališkuoju Avino žvaigždyno laipsniu.

Aktyviems ir ryžtingiems, siekiantiems svarbių gyvenimo permainų, atsivers naujos galimybės. Norėsis gyventi meilėje, kuriant harmoningą aplinką ir save tobulinant, kad lengviau sutartume tiek su savimi, tiek su aplinkiniais.

Paskutinė sausio savaitė – ypatingas laikas, kai lengviau galėsite viso to pasiekti. Tad kūrybingos jums savaitės, mylėkit save!

Lolita Žukienė

113
Kitas

Avinas