113
Kitas

Avinas

Savaitė prasidės daliniu Mėnulio užtemimu Vandenio ženkle rugpjūčio 7 d. (prasidės apie 19 val. vakaro, o baigsis 22 val. 18 min. Lietuvos laiku)

Tad savaitės pradžioje kai kurie galite jaustis lyg alpinistai, kopiantys į viršukalnę, kai žingsniai turės būti apgalvoti ir tikslūs, kad išvengtumėte klaidų. Ne mažiau svarbu bus ir su kuo esate susirišę virve.

Kai kurių tarpusavio santykiuose galimi jausmų išbandymai. Savaitės pirmomis dienomis atsakingiau žiūrėkite ir į naujas pasitaikančias pažintis, jos gali vėliau atnešti ne tik džiaugsmą, bet ir skaudesnius patyrimus.

Laimei, nuo trečiadienio dienos dažniau galės nudžiuginti sėkme. Bendravimui palankesnis trečiadienis ir ketvirtadienis. Tai tinkamas metas norintiems keisti darbą, atrasti naują įdomią veiklą.

Palankus laikotarpis nuo 11 d., kai Baltasis Mėnulis keliaus Karališkuoju Dvynių ženklo laipsniu. Jis tinkamas susitikimams, deryboms, bendravimui, naujų kontaktų užmezgimui, informacijos radimui, dalykiniam aktyvumui ir kelionėms. Svarbiausius darbus ir pasistenkite tomis dienomis atlikti, kol Merkurijus dar pasuko retrogradine kryptimi.

Savaitgalis šaunus renginiams, meilei, tarpusavio santykių stiprinimui ir neplanuotiems renginiams, ypač tai veiklai, kuri teikia jums kuo daugiau gyvenimo džiaugsmo.

Šaunios jums savaitės linki astrologė Lolita Žukienė.

Lolita Žukienė
113
Kitas

Avinas