113
Kitas

Avinas

Saulei įžengus į Mergelės ženklą, kuriuo jau keliauja Jupiteris ir Merkurijus, bus lengviau norintiems susirasti naują ar papildomą darbą. Labiau seksis užsiimantiems kruopščiais darbais, dirbantiems paslaugų srityje, tvarkantiems finansinius reikalus.

Šią savaitę, dėl retrogradinės Veneros kelionės Liūto ženklu, norėsis ir daugiau paišlaidauti, palankus laikas įsigyti nekilnojamą turtą. Kai kurie atkurs harmoningus tarpusavio santykius, bus galimybė susigrąžinti buvusią meilę, o dar kitiems, ieškantiems gyvenimo draugo – atsiras tam palankių progų.

Nuo pat pirmadienio, beje, pirmadienį Marsas bus griaunamajame laipsnyje, išliks didesnė aštresnių situacijų, autoįvykių ir gaisrų tikimybė. Darbe norėsis pakovoti už savo teises, bet darykite tai taktiškai. Ši savaitė – laikotarpis, kai į sėkmę eisime nedideliais žingsneliais, bet svarbu, kad į priekį! Sėkmingas laikas užsiimantiems kūryba, ieškantiems originalių sprendimų.

Būkite džiaugsmingi paskutinėmis vasaros dienomis. Paieškokite kuo pradžiuginti savo artimuosius ir ypač daugiau dėmesio skirkite mažiesiems.

Geros jums savaitės!
Lolita Žukienė
113
Kitas

Avinas