113
Kitas

Avinas

Todėl labai svarbu išlikti pozityviais ir imtis konkrečių veiksmų, siekiant suteikti savo gyvenimui stabilumą ir pasitikėjimą rytdiena.

Prasidėjusi Kylančio Mazgo kelionė Svarstyklių ženklu, padės to siekti konkrečiais darbais, pastangomis, kad ir nedideliais žingsniais judant į priekį. Kurį laiką dar išgyvensime sunkių patyrimų sukeltą liūdesį, nusivylimą ir nesaugumo jausmus, tačiau labai svarbu imtis konkrečių veiksmų, daryti viską, kad tokie patyrimai nepasikartotų.

Nuo lapkričio 23 d. savaitė prasidės Saulės kelione Šaulio ženklu. Pagalvokite, ką galėtumėte nuveikti kurdami savo gerovę. Šią savaitę palanku įgyvendinti trumpalaikius projektus ir uždavinius.

Norėsis visko greitai, o dar geriau – iš karto. Tačiau pirmadienis – ne ta diena, kai verta daug planuoti, nes galimi įvairūs netikėtumai bei pasikeitimai. Jūsų darbo planai gali kisti ir gali tekti permąstyti, kaip lengviau pasiekti trokštamų tikslų. Galite netikėtai susipažinti su jūsų ateičiai svarbiu žmogumi.

Antradienis puikus norintiems pradėti sportuoti, o trečiadienį šaunu pasikviesti ką nors iš mylimų žmonių į svečius.

Sudėtingesnis bus ketvirtadienis. Patartina vengti aštrių netikėtų situacijų, praleisti jį reiktų ramiai, vakarą būti namuose su jums brangiais žmonėmis ir vengti aštrių pasisakymu. Dėl Urano pozicijos Avino ženkle, Juodojo Mėnulio Svarstyklių ženkle ir kitų astrologinių rodiklių, nors ir silpnesnis, bet dar išliks aštrių situacijų fonas, tad būkite atsargesni ir atidūs. Šiuo laikotarpiu darbai bus labiau linkę strigti, tad geriau pasirūpinkite namais, jų jaukumu ir buitimi.

Savaitės antroji pusė palankesnė dalykiniam bendravimui, susitikimams, o asmeniniame gyvenime – naujoms pažintims!

Savaitgalį pagalvokite, ką galėtumėte nuveikti kurdami savo gerovę.

Auginantys mažuosius, daugiau laiko praleiskite su jais, supraskite, kuo jie domisi, kas jiems labai svarbu. Šią savaitę reikėtų atsigręžti į savo artimuosius, pasidžiaugti laimę teikiančiu buvimu kartu.

Geros savaitės jums linki astrologė Lolita Žukienė.

Lolita Žukienė
113
Kitas

Avinas