113
Kitas

Avinas

Tarsi Feniksas iš pelenų, kiekvienas galime prisikelti naujam, džiaugsmingam savo gyvenimo laikotarpiui, atgauti viltį, aplink save pamatyti daug gerų dalykų.

Savaitė prasidės Saulės kelione iš 30-o Žuvų ženklo laipsnio į 1-ąjį Avino, kai galime jaustis pasiruošę dvasiškai atgimti ir tobulėti.

Nuo kovo 20 d. Uranas iškeliaus iš griaunamojo Avino ženklo laipsnio,jo ir Merkurijaus tranzitai skatins mus imtis ryžtingų veiksmų. tad ši savaitė tinkama norintiems gerų gyvenimo permainų: persikraustyti, pradėti remonto-statybų darbus, ieškotis geresnių darbų ir naujų galimybių.Tiesa, Veneros retrogradinio judėjimo Avino ženklu įtakoje, rūpestingai įvertinkite permainų finansinę išraišką, esant galimybėms, derėkitės dėl geresnio atlygio.

Juolab tam palanki Jupiterio kelionė Svarstyklių ženklu neš sėkmę tiems, kurie bus pasirengę derinti nuomones ir požiūrius, kartu ieškoti tinkamiausių išeičių.

Marso ir Baltojo Mėnulio tranzitai Jaučio ženkle ragins atsigręžti į savo namus, jų erdvę, kurti materialią gerovę. Saulė, keliaudama Avino ženklu skatins ryžtingai įgyvendinti savo svajones.

Daug meilės bei gyvenimo džiaugsmo jums šią savaitę linki astrologė Lolita Žukienė.
113
Kitas

Avinas