113
Kitas

Avinas

Tai laikas įsiklausyti į savo vidų, išgirsti šalia esančius. Savo meile juos sušildykite, pasidžiaukite susitikimais, išvykomis, laime būti kartu su tais, kuriuos mylite.

Savaitės pradžioje, Mėnuliui keliaujant Avino ženklu, norėsis greitų sprendimų ir greitų rezultatų. Tai laikas, kai galite pamatyti viską tikrosiomis spalvomis, realią, nepagražintą tikrovę ir atrasti, kad ir nelengvus, bet tinkamiausius kelius į sėkmę.

Iki trečiadienio, kol Dvynių ženklu dar keliaus Merkurijus. Ieškantys savojo žmogaus turės galimybių susipažinti.

Savaitės vidurys, tai laikas, kai turite būti drąsūs, greiti ir ryžtingi, kai nereikia atidėlioti sprendimų, bet ir per daug neskubėti. Tarsi plauktumėte upe, nešami srovės, būdami tėkmėje ir tuo pačiu stebėdami, kas vyksta aplink jus.

Savaitės antra pusė, Merkurijui pradėjus kelionę Vėžio ženklu - tai įstabus vasaros laikas, kai norėsis įsiklausyti į gamtoje tvyrančią ramybę ir pajausti jos vienovę su savo vidumi.

Savaitgalis puikus išvykoms, kelionėms, jūsų atostogų pradžiai, kai galite suteikti savo gyvenimo dienoms naują prasmę ir patirti smagių įspūdžių, kurie ilgam primintų išgyventas laimės akimirkas.
Šaunios jums savaitės!

113
Kitas

Avinas