2014 m. sausio 30 d. –31 d. naktį lydėsime Juodąją vandens gyvatę ir pasitiksime Žaliąjį medinį arklį. Kaip reikėtų praleisti likusius kelis mėnesius tam, kad džiaugsmingai ir pasirengusiai pasitikti artėjančių metų siurprizus?

Žiurkė

Ieškokite naujų priėjimo prie aplinkinių kelių – buvusios schemos artimiausiu metu veiks nepakankamai gerai. Tai bus aktualu bendraujant su visais aplinkiniais: giminaičiais, draugais ir kolegomis. Nebijokite būti nuoširdūs!

Jautis

Įprotis būti sveiku labai pagirtinas, tačiau šiuo metu teks įprasti rūpintis savo sveikata. Tam, kad netektų leisti pinigų vaistams, investuokite į užsiėmimus sporto salėje.

Tigras

Šeimyniniai ir romantiniai santykiai bei santykiai su vaikais jums šiuo laikotarpiu turi tapti prioritetiniai. Spręskite problemas, neatidėliodami jų kitai dienai, bei visokeriopai vystykite net ir mažytę sėkmę.

Katė (Triušis)

Namai– geriausia vieta pasaulyje. Būtent juos ir reikia paversti objektu, į kurį dedamos visos pastangos, tiek emocinės, tiek ir fizinės. Na, žinoma, nepataupykite ir finansų.

Drakonas

Kokie suaugę bebūtume, gyvenimas mus nepailsdamas auklėja. Būkite pasiruošę šiuo metu priimti pamoką iš bet kurio aplinkoje esančio asmens, taip pat ir jūs savo ruožtu būkite pasiruošę dalintis patirtimi. Jei nuoširdžiai padėkosite už patarimą ir taip pat nuoširdžiai kažkam padėsite, atsisveikinimo proga gausite iš Gyvatės pliusiuką.

Gyvatė

Jums atėjo resursų kaupimo metas. Kaupkite tai, kas, jūsų nuomone, reikalinga ir aktualu. Mes tik nurodysime pagrindines kryptis, į kurias reikėtų dėti pastangas – tai sveikata ir būstas.

Arklys

Tai šiek tiek lengvabūdiškas periodas, kai galima pagalvoti ir pasirūpinti savimi. Nepamirkite ir išvaizdos: pakeiskite arba atnaujinkite šukuoseną, papildykite garderobą, damoms siūlome eksperimentuoti su makiažu.

Ožka

Šiuo periodu patariame šiek tiek užsiverti nuo aplinkinių. Nesidalinkite idėjomis ir planais net su draugais, nes jums geriau pabūti vienumoje su savo mintimis. Būtų idealu kur nors išvažiuoti kartu su mylimu žmogumi.

Beždžionė

Pasiruoškite tam, kad jums šiuo metu garantuotas draugų ir pažįstamų antplūdis, o tai reiškia, kad jūsų bendravimo ratas ženkliai prasiplės. Tai gali būti tiek seni pažįstami, tiek ir nauji susitikimai, tarp kurių gali laukti ir meilė.

Gaidys

Tam, kad tinkamai palydėtumėte praeinančius metus ir pasitiktumėte naujuosius, jums reikia tik vieno dalyko – darbo. Darbo bus daug visose srityse.

Šuo

Dabar pats laikas dalintis sukaupta patirtimi su aplinkiniais. Net jei šios sukauptos patirties kol kas nėra labai daug, vis tiek nepalikite be dėmesio visų, kas į jus kreipsis, prašydamas palaikymo ar pagalbos.

Šernas

Jums šiuo periodu pirmoje vietoje atsidurs asmeninis gyvenimas – visa kita palauks. Svarbiausia – tai mylimas žmogus. Praleiskite su juo kuo daugiau laiko. Pas draugus ir į darbą tikrai spėsite, o dabar nepraleiskite to, dėl ko verta gyventi.

Sveikas, Arkly!

Medinis arklys jau beldžia savo kanopa į mūsų duris. Skirtingai nuo išmintingos, paslaptingos ir gudrios Gyvatės, Arklys - tai veržlus ir kilniaširdis padaras, jis nepakenčia intrigų ir delsimo bei yra visada pasiruošęs pasileisti naujo ir nuostabaus tikslo link. Arklys – tai laisvės simbolis, su Arklio metais siejamas išsilaisvinimas nuo ribojančių aplinkybių, ryšių ir pasenusių įsitikinimų.

Pagal Rytų astrologiją, Arklio metai – tai ryškus ir netikėtų įvykių kupinas periodas, juk ateinančių metų dinamiškumas atitinka šių metų šeimininką – impulsyvų, užsiplieskiantį, išdidų ir apribojimų nepakenčiantį arklį. Šie metai bus palankūs bendravimui, sportinėms rungtynėms, kelionėms ir kūrybai.

Metai bus labai tinkami visuomeninei veiklai, labdarai, savanoriškai veiklai. Be to, bus palanku pasileisti į nežinomybę nuotykių paieškoms. Ateinančiais metais bus įvertintas proto ir kūno lankstumas, sugebėjimas pradėti naujus darbus nuo nulio ir tikėti sėkme.

Arklys mėgsta laisvę, jis gali pateikti netikėtą siurprizą, todėl nepamirškite, kad Arklį būtina prisijaukinti. Kartais į prijaukinti galima švelnumu, o kartais tenka parodyti tvirtumą. Ateinančiais metais Arklys bus ypatingai linksmas, juk medžio stichija atitinka orą – patį lengviausią ir nepastoviausią iš visų elementų. Tokį Arklį nebus lengva nulaikyti pririštą, o tai reiškia, kad pokyčiai vyks visus metus.

Pagal Tibeto astrologiją, Medinis arklys siejamas su veidmainyste ir gudrumu. Ateinančiais metais derėtų įsiklausyti į žodžius, tačiau neskubėti pasitikėti pirmu pasitaikiusiu žmogumi, jums prireiks gebėjimo kritiškai mąstyti. Šie metai bus pilni pokalbių, bendravimo tiek su draugais, tiek ir su darbo partneriais.

Medinio arklio metais pasistenkite dažniau išeiti iš namų ir leisti laiką linksmoje ir triukšmingoje kompanijoje. Taip pat bus palankus metas keliauti, pažinti skirtingus planetos kampelius ir, žinoma, vietos papročius.

Sėkminga bus bet kokia intelektualinė veikla: mokslas, žurnalistika, rašymas, analitika – juk Medinis arklys pasižymi pastoviu ir disciplinuotu protu. Tačiau jam sunku sugyventi su kitais, todėl pykčių ir konfliktų išvengti nepavyks, o oponentui nesileisti bus sunku – Arklys pakankamai užsispyręs.

Pagal Tibeto astrologiją, Medžio stichijos spalva žalia, todėl ateinantiems metams bus palankūs įvairūs žalios spalvos atspalviai. Rinkdamiesi naujametinį apdarą, pirmenybę teikite spalvų gamai nuo šviesiai salotinės iki gilios smaragdo spalvos.

Aksesuarai gali būti įvairūs – Arklys mėgsta papuošalus. Jokių apribojimų čia nėra, puoškitės sidabru, auksu, žaliais brangakmeniais – olivinu, smaragdu, malachitu. Madingos bus pūstos šukuosenos ir ryškūs bei blizgūs plaukų aksesuarai.

Žinoma, galima ir netgi reikia panaudoti įvairius papuošalus ir talismanus iš medžio, tai gali būti karoliai, apyrankės, mediniai pakabukai ir kt.

Arklio apsaugos elementas taip pat medis, todėl žalia spalva ateinančiais metais įgaus magiškų savybių. Pats Medžio elementas sufleruoja, kad mediniai namai, natūralaus medžio apdaila, mediniai puošybos elementai įgauna amuletų galią.

Arklys – tai žolėdis gyvūnas, todėl šventinio stalo pagrindu turi tapti įvairios šviežių daržovių salotos, pagardintos lengvu citrininiu padažu, o ne mums įprastu majonezu. Panaudokite kopūstus, salierus, krapus, petražoles ir salotų lapus.

Nevenkite ir šviežių vaisių, dar geriau, jei jie bus žalios spalvos (obuoliai, kriaušės, žalieji greipfrutai, kiviai). Žinoma, žuvies ir mėsos patiekalai taip pat gali būti patiekiami ant stalo, tačiau, be jokios abejonės, venkite patiekalų iš arklienos.

Arklys – tai linksmas ir triukšmingas padaras, todėl į šventinį scenarijų būtinai įtraukite judrius žaidimus, linksmas viktorinas bei rungtynes. Arklys puikiai įvertins konfeti šaudykles, fejerverkus ir balionus. Svarbiausia leidžiant fejerverkus paisyti saugumo reikalavimų.

Ateinančių metų sėkmės elementas – metalas, todėl naujametine dovana gali tapti metaliniai suvenyrai, papuošalai ar sidabriniai šaukšteliai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)