113
Kitas

Avinas (kovo 21 – balandžio 20)

Bus sugriežtintos bausmės už ekonominius nusikaltimus, atsiras daugybė naujų baudų. Laukiama daugybės patikrinimų, kurie privers verslininkus griebtis pokyčių savo versle arba uždaryti savo įmones.

Be to, kažkas pasikeis ir sveikatos apsaugos sistemoje, ir šalies piliečių požiūryje į sveikatą. Daugelis žmonių taps sveikos gyvensenos šalininkais ir ne tiek savanoriškai, kiek bus priversti tai padaryti. Beje, ateityje tai duos teigiamų vaisių.

Patys svarbiausi įvykiai laukia pavasarį, o pamatas jiems bus padėtas vasario mėnesį. Keturi pirmi metų mėnesiai taps reikšmingais visiems metams, todėl pasistenkite nepražiopsoti palankių aplinkybių.
Jeigu ketinate pradėti kokį nors ilgalaikį projektą, tai geriausia jį įgyvendinti būtent šiuo laikotarpiu, nes vasarą laukiama ekonomikos sulėtėjimo, o rudenį mūsų laukia visuotinis sąstingis. Beje, situacija stabilizuosis gruodžio mėnesį.

2014-ieji yra žaliojo medinio Arklio metai. Kai kuriuose šaltiniuose kažkodėl rašoma, kad Arklys bus mėlynas, tačiau tai netiesa. Esmė tame, kad mėlyna spalva, priešingai nei žalia, yra šalta. Pagal energetiką metai priklauso vyriškam pradui Jan, o tai reiškia šviesą ir šilumą.

Metų globėjas atneš mums sunkų darbą, tačiau tuo pat metu padovanos ir ryškių pramogų. Juk arklys, kaip niekas kitas, moka ir dirbti, ir linksmintis. Jam tai lygiateisės būties pusės, tad mums beliks prisitaikyti.

Daugumai jausmai atsidurs pirmame plane – dėl meilės bus atliekami žygdarbiai ir ryžtamasi beprotybėms. Jūs labai lengvai atsisakysite visko, ką turite, kad tik būtumėte šalia mylimo žmogaus.

Apskritai 2014 metai bus pakankamai sudėtingi, tačiau tuo pat metu jie taps naujojo ciklo pradžia, todėl įveikę visas sunkumus ne tik pasieksite sau iškeltų tikslų, bet ir ganėtinai ilgam laikotarpiui užsitikrinsite klestinčią būtį.

Todėl neverta nuleisti rankų ir sustoti išvydus kliūtį – pernelyg daug pastatyta ant kortos. Ir tik nuo jūsų priklauso, ko pasieksite – savo pozicijų sutvirtėjimo ir finansinio stabilumo ar savo materialinės padėties pablogėjimo.

Artėjančiais metais ypatingos sėkmės sulauks tie, kurie tiesiogiai susiję su paslaugų sfera, pramogomis ir turizmu. Taip pat visi tie, kurie užsiima mokslu. Bus paklausios profesijos, susijusios su įstatymais ar kokiais kitais apribojimais. Pavyzdžiui, išaugs dietologų ir priežiūros darbuotojų populiarumas.

113
Kitas

Avinas (kovo 21 – balandžio 20)

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)