Sveikata, pasisekimas, populiarumas, nesėkmės, pasiekimai – viskas priklauso nuo žvaigždžių ir skaičių. Ir net meilė bei šeiminė laimė.

Kodėl nelengva mylėti Dvynių vyrą?

Pavyzdžiui, Avino žmonės turi išskirtinę savybę: gali įsimylėti iš pirmo žvilgsnio sulaukę bet kurio amžiaus ir visam gyvenimui. Bent jiems taip atrodo. Dėl meilės šio ženklo atstovai pasirengę nuversti kalnus ir užkariauti savo meilės objektą bet kuria kaina. Jie myli aistringai ir nuoširdžiai.

Jautis užkariauja meilę neskubėdamas, iš lėto, viską gerai apgalvojęs. Šio ženklo vyras – pavydus ir niekada nepakęs varžovo ar konkurento savo „teritorijoje“. Užtat šio ženklo moterys siekia, kad po jų kojomis prikluptų vyrai. Jos puikios meilužės ir tiksliai žino, kaip išlaikyti vyrą, kad jis nepabėgtų.

Labai nelengva mylėti Dvynių vyrą, nes moteris turi nuolat keistis, tobulėti, būti nenuspėjama ir paslaptinga. Priešingu atveju, šio Zodiako ženklo atstovas ims nuobodžiauti su tokia moterimi ir paliks ją. Dvynių vyras – tikrai ne dovanėlė. Gali išeiti su šlepetėmis nupirkti duonos, o po metų atsiųsti atvirutę iš Brazilijos. Žodžiu, su Dvyniais niekada nebus nuobodu.

Vėžio žmonės bene emocingiausi, romantiškiausi ir jausmingiausi, lyginant su kitais Zodiako ženklais. Jaunystėje moterys svajoja apie tobulą (kartais platonišką) meilę. Jos nuo jaunumės stengiasi kurti savo namų židinio jaukumą. Tai puikios žmonos ir motinos. O subrendusios šio ženklo moterys tiesiog idealios partnerės lovoje. Tiesa, bet jos negali gyventi be gilių jausmų ir sentimentalių išgyvenimų. Tuo tarpu Vėžio ženklo stiprioji lytis – atsidavę vyrai ir puikūs šeimos žmonės.

Neįsivaizduoja gyvenimo be kūniškos meilės

O Liūto žmonėms meilė – tarsi amžinoji ugnis. Kai tik liepsna sumažėja, jie iš karto puola į neviltį ir depresiją. Liūto vyrai – dosnūs moterų gerbėjai ir jautrūs meilužiai. Šio ženklo moterims svarbiausia – ištaigingumas, todėl jos jaučiasi tarsi karalienės. Apskritai atkreipti Liūto dėmesį galima tik intelektualumu, išmintingumu, garbinant jį bei žavintis jo talentais.

Mergelės Zodiako ženklo žmonės gana santūrūs jausmuose, užtat darbais jie įrodo daugiau nei žodžiais. Nelaukia mainais atsidavimo, bet visada laikosi savo duoto žodžio. Mergelės ženklo atstovai neretai lieka vienišiais, taip ir nesugebėję atrasti sau tinkamos poros. Lovoje šio ženklo žmonės gali būti ir aistringi, ir šalti.

O Svarstyklės ieško meilės visą gyvenimą. Atradusios, atsiduoda jai visa savo esybe. Negali pakęsti vulgarumo, palaidumo ir abejingumo. Visada pasirengusios ieškoti kompromisų dėl mylimo žmogaus. Bet niekada neatleidžia išdavystės.

Tuo tarpu Skorpiono Zodiako ženklo žmonės – vieni iš seksualiausių ir jausmingiausių asmenybių. Neįsivaizduoja gyvenimo be kūniškos meilės. Skorpiono moterys – tikros burtininkės, nes patikusį vyrą prirakina prie savęs nematoma grandine ir nebepaleidžia. Vyras turi priklausyti tik jai. Bet to, šio ženklo vyras – nepaprastai pavydus, todėl nereikia jo provokuoti, nes Skorpiono kerštas – negailestingas ir žiaurus.

Dažniau teikia pirmenybę karjerai, o ne meilei

Šaulio žmonės nuolat keičiasi. Ir niekada nepavargsta ieškoti meilės nuotykių. Atradę, su džiaugsmu pasineria į juos. Šaulio vyrai gali pakerėti bet kurią moterį, o šio ženklo moterys – tikros amazonės: drąsios, nepriklausomos ir išdidžios.

Ožiaragis, bėgant metams, tampa kantresnis ir išmintingesnis. Ne vienas šio ženklo atstovų ieško tikros meilės iki pat senatvės ir neretai lieka vienišiais. Ožiaragio moterys dažniau teikia pirmenybę karjerai, o ne meilei, šeimai ir namams.

Vandenio Zodiako ženklo žmonės – šiuolaikiniai svajokliai, iš meilės dažnai skrajoja padebesiais. Šio ženklo moterims labai svarbu, ką pagalvos ar pasakys aplinkiniai. Todėl jos gali paaukoti mylimą žmogų dėl šventos ramybės ir prestižo.

Žuvys nenuspėjamos. Tai ir neištikimi vyrai, meilužiai, vėjavaikiai gražuoliai, keičiantys partneres kaip pirštines arba priešingai: ištikimi ir atsidavę riteriai, nuolankios žmonos. Jiems meilė – pats gyvenimas.