Būti persekiojamam


Candice Janco, knygos „Bedside Dream Dictionary: 500 Dream Symbols and Their Meanings“ autorė, šį sapną apibūdina kaip požymį, jog savo gyvenime jaučiate grėsmę. Ši grėsmė gali būti jums pikta linkintis žmogus ar stipri emocija, su kuria negalite susitvarkyti, rašo „Divine Caroline“.

Pasistenkite apibrėžti, kas jus persekioja, kur vyksta sapnas, ką jaučiate persekiojami ir suprasite, ką sapnas reiškia jums.

Praleisti svarbų įvykį pavėluojant

Tai gali reikšti gailestį dėl praleistos progos, negalėjimo užmegzti ryšį ar noro suimti save į rankas. Knygoje „Dream Power: How to Use Your Night Dreams to Change Your Life“ Cynthia Richmond siūlo užduoti sau klausimus, norint suprasti, ką toks sapnas reiškia jums asmeniškai. Pavyzdžiui: ką praleidote? Kas nusiminė dėl praleisto įvykio? Ar su tuo susiję ir kiti?

Suprasti, kad darbe ar mokykloje likote nuogas

Nenuostabu, kad Z. Froidas interpretavo sapnus apie buvimą nuogam kaip nuslopintus seksualinius troškimus. Tačiau svarbiausia šito sapno dalis yra jausmai, kurie su tuo susiję. Staiga pasijuntate nuogas, pažeidžiamas. Kuri jūsų gyvenimo sritis atspindi šį jausmą?

Išsiaiškinkite tai atsakydami sau, kur esate, kas jus mato, kokia jūsų dalis atskleidžiama, kaip žmonės į jus reaguoja ir kaip jūs reaguojate į situaciją.

Kristi

Kritimas žymi nesaugumo jausmą, paramos trūkumą. Kokioje situacijoje „krentate“? Kas jus „paleido“? Nenuostabu, kad šis sapnas populiariausias tarp savo darbo specialistų vyrų ir moterų. „Illustrated Dream Dictionary“ autoriai Russellas Grantas ir Vicky Emptage pažymi glaudų ryšį tarp „kritimo“ ir „pralaimėjimo“.

Jie taip pat pastebi, kad sapno reikšmė veikiausiai nėra tokia aiški. Kritimo sapnus jie priskiria izoliacijos jausmui, pojūčiui, kad nesi palaikomas.

Skristi

Įdomu, kad Grantas ir Emptage skrydžių sapnus interpretuoja kaip didžiavimąsi seksualinėmis galiomis. Reikšminga sapno dalis ta, kaip skrendate: kadangi skraidymas pats savaime atspindi jūsų ambicijas, ar jūs skrendate sėkmingai, ar mėginate pakilti ir negalite skristi taip aukštai, kaip įmanoma? Iš čia jie daro aliuziją į seksualinio nepilnavertiškumo jausmą, tačiau tokie mažos savivertės jausmai gali slėpti ne tik seksualinį, bet ir bet kokį kitokį nepilnavertiškumą.

Netekti dantų

Ši tema turi daug skirtingų reikšmių, kadangi skirtingiems žmonėms dantys simbolizuoja vis kitus dalykus. Mūsų dantys atstovauja mūsų išvaizdą, kadangi mūsų šypsena yra pirmasis dalykas, kurį tik pamato žmonės, priėję prie mūsų.

Taigi jei sapnuojate, kad netenkate dantų, tai gali reikšti, jog jaučiatės nesaugiai dėl savo išvaizdos, gal net baiminatės dėl seksualinio nepajėgumo, kadangi dantys dažnai naudojami flirtui su geidžiamu partneriu.

Taip pat naudojame dantis kąsti, kramtyti ir draskyti, taigi jų netekimas gali reikšti, jog prarandame galią arba baiminamės senatvės. Įdomu tai, kad šį sapną dažniausiai sapnuoja menopauzę išgyvenančios moterys, veikiausiai dėl visų išvardytų priežasčių.

Gyvatės

Gyvatės jau nuo seno sapnuose žymėjo baimę. Senovės egiptiečiai gamindavo gyvates iš molio ir padėdavo prie durų slenksčio, kad atbaidytų košmarus. Buvo tikima, kad gyvatės atneša blogus sapnus, o molinė gyvatė galės atbaidyti „gyvąsias“.

„Dreammoods“ sapnų reikšmių enciklopedija, sako, kad gyvatė žymi paslėptą grėsmę. Yra tiesos, nes dauguma mūsų bijo „gyvatės žolėje“. Kaip ir dauguma simbolių, ir šis turi daug reikšmių, kurios priklauso nuo konteksto. Gyvatės išsineria iš odos, taigi jos gali simbolizuoti atsinaujinimą ir transformaciją. Tai gali būti gąsdinanti patirtis, kadangi daugumai žmonių nepatinka pokyčiai, bet gali būti ir labai pozityvi.

Visų mūsų sapnų tikrosios reikšmės pasirodo tuomet, kai nusprendžiame, ką jie iš tikro reiškia mums. Nors sapnų simboliai kartojasi, būtent kontekstas svarbus tam, kad nustatytume tai, kas svarbu.

Skaitykite viską, ką tik galite, apie sapnų reikšmes, kad surastumėte jums svarbią informaciją, bet taip pat kelkite klausimus apie savo sapnus, ir tai, kaip simboliai verčia jus jaustis. Šiek tiek pasigilinę surasite atsakymus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)