Bent jau taip teigia japonų pranašautoja Kioko Sudzuki, sudarinėjanti populiariausius šalyje horoskopus, kurie remiasi tradiciniu Tolimųjų Rytų kalendoriumi. Jo pagrindas - besikartojantys 60 metų ciklai, kurių metai vadinami 12 astralinių gyvūnų, atėjusių, pasak legendos, nusilenkti Budai, kai šis visiems laikams nugrimzdo į nirvaną, vardais.

Mistiniai gyvūnai siejami su penkiais gamtos elementais pagal gana painią schemą. Ją perprasti nelengva, tad verčiau patikėkime ponia Sudzuki, kad ateinantys metai bus Ugninio Arklio laikotarpis.

Gimusieji po dangaus ristūno ženklu (t.y. tie, kuriems kitąmet sukaks 12, 24, 36, 48, 60, 72, 84 metai) ateinančius dvylika mėnesių bus kupini optimizmo ir energijos, nesirgs. Jums viskas seksis, nors astrologė pataria "arkliams" nedaryti visko patiems, verčiau paieškokite patikimų partnerių. Be to, net ir laimės kūdikiams kartais ne viskas gerai klojasi: pasak astrologės, jūs turėtumėte itin atsargiai elgtis balandį, gegužę ir gruodį. Jauniems "arkliukams" ji rekomenduoja pernelyg nepasikliauti savo jėgomis, o subrendusiems "arkliams" - nesiplėšyti ir realiai vertinti savo galimybes.

Arkliai nemyli pelių, kurios vagia jų avižas, todėl gimusiesiems po šio graužiko ženklu (6, 18, 30, 42, 54, 66, 78) negailestinga astrologė pranašauja ne pačius geriausius jų gyvenimo metus. Deja, viskas klosis ne taip, kaip norėtųsi - tad būkite atsargūs. Verslininkams neverta galvoti apie naujus projektus, su pinigais gali būti striuka. Meilės laivas irgi gali atsitrenkti į fatališką partnerio abejingumą. Saugokite sveikatą, kovokite su nemiga, bet nepraraskite vilties - visi nemalonumai kada nors baigiasi.

Dar sunkesnius metus ponia Sudzuki žada "jaučiams" (5, 17, 29, 41, 53, 65, 77), kurie, savo nelaimei, irgi nesutaria su likimo numylėtiniais arkliais. Iš visų jėgų ginkite tai, ką jau pasiekėte, kantriai laukite savo šanso. Deja, didesnių pajamų verčiau nesitikėkite - skaičiuokite pinigus, susilaikykite nuo nereikalingų išlaidų. Meilės fronte - visiškas štilis. Pailsėkite, kilus mažiausiam įtarimui, kad sergate, kreipkitės į gydytoją.

Užtat "tigrams" (t.y. tiems, kuriems ateinančiais metais sukaks 4, 16, 28, 40, 52, 64, 76 metai) likimas žada naujų įdomių galimybių. Į galvą ateis vaisingų idėjų, darbe jus labai vertins. Yra šansų, kad jūsų piniginė pastorės, nors turėsite ir "reprezentacinių išlaidų". Galingų "tigrų" ir įsiteikti mokančių "tigrių" laukia svaiginantys romanai, jūs galėsite lengvai nutraukti ryšius, kurie jums įkyrėjo. Sveikata irgi bus gera.

O štai "kiškiai" (3, 15, 27, 39, 51, 63, 75, 87), mano japonų pranašautoja, gali turėti nemalonumų. Žlugs verslininkų planai, tarnautojai darbe susidurs su keblumais. Kontroliuokite finansus - jokių azartinių lošimų! Net malonūs susitikimai su priešingos lyties asmenimis, teigia astrologė, geruoju nesibaigs. Ruoškitės stresams, gali sutrikti virškinimas, nors galiausiai viskas baigsis geruoju.

Metai be didesnių problemų žadami "drakonams" (2, 14, 26, 38, 50, 62, 74, 86). Kaupkite jėgas, ruoškitės didelėms permainoms - jos ne už kalnų. Jūsų pastangos darbe duos apčiuopiamų ir labai malonių vaisių. Bet tai neturėtų susukti "drakonams" galvos: atminkite, kad pinigus reikia taupyti ir gerais laikais. Be to, meilės fronte ateinančiais metais kažko rimto verčiau nesitikėkite. Nepervarkite, daugiau valgykite daržovių.

Ateinančius dvylika mėnesių viskas gerai klosis "gyvatėms" (1, 13, 25, 37, 49, 61, 73, 85). Jeigu patys neprikrėsite didelių kvailysčių, darbe ir verslo srityje jus lydės sėkmė, galite rasti naujų turtingų rėmėjų. Ateinantys metai gali padėti labai malonų "tašką" romantiškoje istorijoje, kuri trunka jau pakankamai ilgai.

"Avinai" (11, 23, 35, 47, 59, 71, 83), kaip mano japonai, nuo seno draugauja su arkliais: jų laukia sėkmingi metai. Darbe nebijokite drąsių žingsnių - žinoma, jeigu jie gerai apgalvoti. Kaupkite pinigus ir atminkite - didelėms išlaidoms ateinantys metais nėra pats tinkamiausias laikotarpis. Astrologės nuomone, daugelio jautrių "avyčių" laukia laiminga santuoka, o sutuoktiniams ponia Sudzuki rekomenduoja dažniau sakyti partneriui malonius žodžius: patikėkite, tai daryti verta. Būtų neblogai pasimankštinti, apsilankyti sporto salėje.

Metai be ypatingų sukrėtimų žadami ir "beždžionėms" (10, 22, 34, 46, 58, 70, 82), nors jų kelyje gali pasitaikyti pavojingų spąstų. Darbe ginkite tai, kas jau pasiekta, ir atsargiai plėskite veiklos sferą. Deja, "beždžionės" turės nemažai išlaidų - pasistenkite neištuštinti piniginės. Bendraudami su priešingos lyties atstovais, pataria astrologė, ieškokite esmės - išorinis spindesys ir patrauklumas ne visada atspindi tikrąjį turinį. Ypatingą dėmesį skirkite tolygiai ir visavertei mitybai.

Gimusieji po dangiškosios Vištos ženklu (9, 21, 33, 45, 57, 69, 81) galės pasidžiaugti: ligšiolinės pastangos pagaliau duos rezultatų. Finansinė padėtis bus stabili, nebijokite išlaidų, pataria pranašautoja. "Vištelių" ir "gaidelių" laukia svaiginantys susitikimai - bet tik nuo jūsų priklausys, ar jie virs karšta meile. O sveikatos problemų "vištos" beveik neturės, žada ponia Sudzuki.

Drąsiau į priekį, pasitikite savo sėkmę - ragina astrologė "šunis" (8, 20, 32, 44, 56, 68, 80). Bet darbe bijokite netikėtų spąstų, nesusiviliokite pernelyg gražiais pasiūlymais. Šūkis meilės fronte - tik ataka! Rytais nors šiek tiek pasimankštinkite.

"Šernams" (7, 19, 31, 43, 55, 67, 79, 91) seksis pusėtinai. Darbe gali iškilti smulkių, bet erzinančių problemų. Neužsibrėžkite didelių uždavinių, saugokite tai, kas jau pasiekta. Gali būti, kad turėsite nenumatytų išlaidų. Patarimai sutuoktiniams - jokių lengvabūdiškų meilės nuotykių. Laikykitės ritmo, laiku eikite miegoti. Beje, šio išmintingo japonų astrologės patarimo gali paklausyti ir visi kiti horoskopo skaitytojai - nuo "arklių" iki "šunų".

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (60)