113
Kitas

Avinas

Pirmadienis ypač tinkamas patiems svarbiausiems darbams, esminiams sprendimams, kuriuos priiminėti reiktų ne staigiai, o labai apgalvotai, tinkamai tam pasiruošus. Šiuo laikotarpiu būtina į savo veiklą, atliekamus darbus pažvelgti kūrybiškai, ieškoti netikėtų, įdomių sprendimų, o taip pat drąsiau įveikti abejones ir baimes.
Lolita Žukienė

Kovo 15 d. nuo pusiaudienio Venera keliaus griaunamuoju Žuvų žvaigždyno laipsniu, tai nelengvas laikas, kai galite susidurti su neplanuotomis išlaidomis, apkalbomis. Kai kas gali nusivilti jausmais, stipriau jausti nerimą dėl ateities, Jums padės atsigręžimas į kitus, noras jiems padėti.

Savotiška diena bus ir kovo 16 – tai vidurinis taškas tarp Saulės ir Mėnulio užtemimų ir todėl ši diena gali pasižymėti netikėtumais, planų keitimu ir sunkiai nuspėjamais įvykiais. Šitomis dienomis labai bus svarbu minties, žodžio ir veiksmo vienovė.

Kovo 17-18-19 d. palanku energiją ir savo dėmesį skirti artimiesiems, namų jaukumo kūrimui, pagalbai jos prašantiems, pasirūpinimui vyresnio amžiaus giminaičiais. Kovo 20 d., Saulei perėjus iš Žuvų į Avino žvaigždyną, kils noras imtis ryžtingų sprendimų, atgausite jėgas ir norėsis pradėti kažką naujo, tačiau būtinas didesnis atsargumas keliuose.

Tai laikas, kai turėtume permąstyti nuveiktus darbus,nes po šios savaitės, kovo 21 d. prasidės naujas, labai svarbus ciklas, kuris žymi pagal Avestos kalendorių Naujųjų metų pradžią.

113
Kitas

Avinas