113
Kitas

Avinas

Savaitės pradžia jautri, dėl Mėnulio tranzito Žuvų ženklu, turėsime įveikti abejones ir baimes. Dėl palankių Jupiterio ir Saulės aspektų, išryškės naujos kryptys darbuose, gali atsirasti ir pačių papildomų veiklų. Venerai keliaujant Jaučio ženklu, kad daugėtų finansų, reikės įdėti nemažai pastangų, tačiau šaunu tai, kad atkakliu darbu galėsite daug pasiekti.

Savaitės viduryje, Mėnuliui keliaujant Avino ženklu, norėsis atkakliau ginti savo tiesą, seksis ryžtingai ir drąsiai priimantiems svarbius sprendimus.

Gegužės 5-oji – diena, kai reikia būti atsargesniems už vairo ir buityje. Mėnulis keliaus pro Uraną Avino ženkle. Tuo pačiu tai ir magiška diena, kai greičiau gali materializuotis jūsų mintys, kai lengviau galėsite įgyvendinti savo planus. Penktadienį, 29 -tąją Mėnulio dieną, būkite ypač atsargūs kelyje, venkite ir namuose aštresnių situacijų, stenkitės pasakyti vieni kitiems kažką šviesaus ir gero.

Šeštadienis labai sėkmingas rimtiems materialiems darbams, tačiau emociškai nelengvas dėl įtampos aspektų: Neptūno su Jupiteriu bei Mėnulio su Marsu ir Saturnu. Šie aspektai kurs sudėtingą konfigūraciją kai trūkumus ir klaidas būsime linkę pastebėti savo partneriuose, negu savyje. Jautrumas šalia esančiam brangiam žmogui bus tai, ko labiausiai reikia. Be to, ir Uranas pradės kelionę griaunamuoju Avino ženklo laipsniu, tad būtinas atsargumas. Nepriiminėkite neapgalvotų sprendimų!

Sekmadienį tebebus aštrus astrologinis fonas dėl ką tik prasidėjusio Urano tranzito griaunamuoju Avino ženklo laipsniu. Tad šią dieną reiktų praleisti ramioje aplinkoje su jus mylinčiais ir suprantančiais žmonėmis, nespręsti sudėtingų, aštrių problemų, būti ypač atsargiems kelyje ir su buities prietaisais – didesnis gaisringumo ir kitų netikėtų situacijų pavojus.

Šią dieną būkite ypač atidūs ir dėmesingi vieni kitiems. Ji galėtų būti sėkminga norintiems kurti, stiprinti draugystės, meilės ryšius. Artima Saulės ir Merkurijaus pozicija Jaučio ženkle, kurs palankias sąlygas siekiantiems rezultatų moksle, norintiems pradėti saviugdos ar profesinio tobulėjimo ciklą.

113
Kitas

Avinas