Sausį pradės kurtis naujos bendruomenės, kurios galiausiai taps įtakingomis organizacijomis. Jos susiformuos iš 3 – 4 žmonių, kurie greitai pritrauks dėmesį. Deja, ne visų bendruomenių ketinimai bus dori, t. y. kurie susiburs turėdami nusikalstamų tikslų. Tad jei jus pakvies prisijungti prie kokios nors grupės, iš karto išsiaiškinkite, ko iš jūsų norima.

Sausis išsiskirs ypatingu darbštumu. Daugelis nustos krauti savo darbus ant pečių kitiems ir ims vadovautis šiuo principu: geriau už mane niekas nepadarys. Na o tada pagerės atliekamų darbų kokybė, padidės pajamų.

Sausį atsinaujins ir draugystės. Jums norėsis susitikti su žmonėmis, su kuriais daug bendravote prieš kelerius metus. Taip patirsite ne tik džiaugsmo iš bendravimo, bet ir įgysite naujų verslo partnerių. Dirbti su senais draugais bus komfortiška, nes žinote, ko iš jų tikėtis.

Tiesa, toliau tęsiasi išbandymų metas. Galimas nerimas dėl naujų vyriausybės priimtų sprendimų.

Sausio pradžioje tikėtinas aktyvus viešasis gyvenimas. Jus trauks bendraujantys, geranoriški žmonės, su kuriais malonu užmegzti dialogą. Tiesa, galimi ir nusivylimai, kurie neišvengiami, jei pajusite patinkančių žmonių žodžiuose ar jausmuose falšą.

Sausio viduryje padaugės impulsyvių poelgių. Vadovausitės emocijomis, tad galimos klaidos. Pasistenkite kruopščiai apgalvoti tiek savo veiksmus, tiek galimas pasekmes. Šiuo laikotarpiu sustiprės draugiški ir giminiški santykiai, sustiprės psichologinio komforto pojūtis.

Paskutinėmis sausio dienomis trauks daugeliui neprieinamos žinios. Tiesa, daugiausia kaupsite informaciją ir mąstysite. Galite būti, kad artimųjų jūsų naujas pomėgis nesudomins. Baigiantis mėnesiui sužibs viltis išspręsti sudėtingą klausimą ar daug metų ramybės nedavusią problemą.

Palankiausios dienos: nuo 1 iki 4, nuo 6 iki 10, nuo 12 iki 18, nuo 20 iki 26, nuo 28 по 31.

Nepalankios dienos: 5, 11, 19, 27.

Priminsime, kad tikraisiais ženklais laikomi nuo 1 iki 18 dienos gimę žmonės. Likusieji jaučia ankstesnio ar vėlesnio ženklo įtaką. Tai pasakytina tiek apie asmenybės bruožus, tiek apie astrologines prognozes.

Avinas (kovo 21 – balandžio 20)

Avinams sausis bus intensyvus mėnuo. Laukia daug kelionių darbo reikalais, daug bendravimo su nepažįstamais ar mažai pažįstamais žmonėmis, taip pat svarbios derybos. Tikėtina, kad norėdami pereiti į naują lygį, turėsite įrodyti savo gebėjimus, nusiteikite patikrinimas, egzaminams. Pasiteisins kažkokie jūsų lūkesčiai, pasitvirtins nuojautos.

Mėnesio pradžioje galite neteisingai suprasti kažkieno žodžius, tai atneš nemažai rūpesčių. Sudarydami sutartis atidžiai aptarkite visus niuansus, nesidrovėdami klauskite, jei kas neaišku. Sausio viduryje bus svarbiausi draugiški ryšiai, sulauksite pagalbos iš patikimų žmonių. Baigiantis mėnesiui, pasinaudosite pasiūlytu sumanymu, todėl padaugės pajamų, išsispręs būsto klausimas.

Palankiausios dienos: 17, 22.

Dienos, kai vertėtų būti atsargesniems: 5, 11, 12, 19, 25, 26.

Jautis (balandžio 21 – gegužės 20)

Sausį Jaučių laukia aktyvus bendravimas su giminaičiais. Galimos bendros kelionės, svečiai iš kitų miestų. Gresia sunkumai darbe. Jie bus laikini, tačiau turėsite mobilizuoti jėgas ir išteklius. Kad greičiau išspręstumėte problemą, pasinaudokite turimais ryšiais. Šį mėnesį netikėtai gausite pinigų.

Mėnesio pradžioje kažkokie su darbu susiję įvykiai nemenkai pakoreguos jūsų planus – kažko teks atsisakyti, kad išsaugotumėte savo padėtį. Sausiui įpusėjus sulauksite draugo prašymo. Bet jei jis paprašys padėti gauti darbą, gerai pasvarstykite, juk teks atsakyti ir už jo klaidas. Sausio pabaigoje laukia reorganizacija darbe, kad priprastumėte prie naujų taisyklių, prireiks nemažai laiko ir pastangų.

Palankiausios dienos: 4, 18, 20.

Dienos, kai vertėtų būti atsargesniems: 1, 8, 15, 22, 29.

Dvyniai (gegužės 21 – birželio 21)

Dvynius sausį džiugins pramogų gausa. Šio ženklo atstovai nesustos net pasibaigus naujametinėms šventėms. Kad ir kaip norėtųsi šėlti, nepamirškite kasdieninės duonos, antraip iššvaistysite daugiau, nei galite sau leisti. Apskritai sausį būkite atsargūs – galite praleisti keletą puikių progų ir išsikasti sau duobę. Taigi poilsis poilsiu, bet teks ir padirbėti.

Sausio pradžioje jus nuolat kur nors kvies, o jūs su džiaugsmu priimsite kvietimus. Sausio viduryje laukia svarbi kelionė, jei pasinaudosite palankiomis aplinkybėmis, turėsite nemenkos naudos. Mėnesio pabaigoje galimos problemos dėl jūsų gyvenimo būdo ir elgesio.

Palankiausios dienos: 21, 22, 23.

Dienos, kai vertėtų būti atsargesniems: 10, 17, 24, 31.

Vėžys (birželio 22 – liepos 22)

Vėžių sausį laukia daug naujų pažinčių. Su kai kuriais žmonėmis pavyktų pradėti verslą ar išvykti į smagią kelionę. Be to, šiuo laikotarpiu sustiprės seni ryšiai. Gausite patrauklų pasiūlymą, kurio nenorėsite atsisakyti netgi jei būsite labai užsiėmę. Į galvą šaus puiki mintis, kuri ilgam nulems tolimesnius veiksmus.

Nuo pat mėnesio pradžios pavyks suderinti pasilinksminimus su darbais. Gali ateiti ilgai laukta žinia. Sausio viduryje venkite abejotinų sandorių, jie per brangiai kainuotų. Apskritai nesiimkite nieko naujo, ypač su menkai pažįstamais žmonėmis. Sausio pabaigoje – nauji gyvenimą pakeisiantys atradimai. Galite išgarsėti ar uždirbti didelę sumą pinigų.

Palankiausios dienos: 10, 14, 24, 25, 28.

Dienos, kai vertėtų būti atsargesniems: 1, 5, 19, 29.

Liūtas (liepos 23 – rugpjūčio 22)

Liūtams atsivers galimybė pademonstruoti intelektualinius sugebėjimus įtakingiems žmonėms, todėl galite sulaukti vertingo pasiūlymo. Be to, šiuo laikotarpiu jūsų laukia žymios permainos. Jos gali būti visiškai netikėtos, tad teks prisitaikyti prie naujų aplinkybių. Tiesa, permainos bus pozityvios, suteiks džiaugsmo. Gali būti, kad sausį padarysite paslaugą draugui ar giminaičiui.

Sausio pradžioje laukia kelionė, per kurią ne tik pailsėsite, bet ir išspręsite problemą. Mėnesio viduryje teks tartis su vadovais ar su kolegomis. Galite sulaukti pasiūlymo dėl darbo, tačiau jūsų netenkins sąlygos, derėsitės. Sausiui baigiantis atsiskleis kūrybinis potencialas, be vargo rasite išeitį iš sunkios padėties.

Palankiausios dienos: 28.

Dienos, kai vertėtų būti atsargesniems: 12, 19, 26.

Mergelė (rugpjūčio 23 – rugsėjo 22)

Mergelių sausį laukia vairūs su namais susiję rūpesčiai ir reikalai, jiems paskirsite ir eilines, ir laisvas dienas. Sulauksite seniai nematyto giminaičio. Vizitas bus netikėtas, teks keisti planus.

Teks vaikščioti po įvairias institucijas ir bendrauti su oficialiais asmenimis. Sausį atsivers naujų galimybių, tik dėl jų turėsite kažką pakeisti gyvenime. Tikėtina, kad pasiūlys naują darbą arba naujas pareigas su didesniu atlyginimu. Neapsirikite – reikės daug daugiau dirbti arba dažniau važinėti į komandiruotes.

Sausio pradžioje nesinorės viešumos, darbuosite asmeninio komforto labui. Mėnesio viduryje sulauksite perspektyvaus pasiūlymo. O mėnesio pabaigoje neklausykite kitų patarimų, vadovaukite savo nusibrėžtu kursu.

Palankiausios dienos: 1, 2, 20, 30.

Dienos, kai vertėtų būti atsargesniems: 4, 11, 17, 31.

Svarstyklės (rugsėjo 23 – spalio 22)

Svarstyklės sausį aktyviai darbuosis. Veikiausiai darbai užgrius net tada, kai ruošitės ilsėtis. Atsiradus naujoms aplinkybėms, reikės sutelkti jėgas ir sukaupti dėmesį, bet jums bus atlyginta su kaupu.
Prasiblaškyti padės jums stipriai simpatizuojantis asmuo. Jis (arba ji) sugalvos pramogų, pamatysite – laukia įdomus nuotykis. Šiuo laikotarpiu atidžiai tikrinkite veiklos rezultatus. Galite padaryti klaidą ir atsidurti nesmagioje padėtyje. Jei ir nesulauksite vadovų priekaištų, patys stipriai išgyvensite.

Sausio pradžioje daug laiko bendrausite su gausią gyvenimišką patirtį turinčiu asmeniu. Mėnesiui įpusėjus nepraleiskite pasitaikiusios progos. Nebijokite permainų, jos į gera. Sausio pabaigoje teks įtemptai dirbti.

Palankiausios dienos: 4, 12, 18, 31.

Dienos, kai vertėtų būti atsargesniems: 1, 13, 20.

Skorpionas (spalio 23 – lapkričio 21)

Skorpionų sausį laukia daugybė palankių, patrauklių pasiūlymų. Nuo pat metų pradžios jums tikrai seksis, iš dalies dėl asmeninio žavesio. Individualiomis savybėmis ir pomėgiais pritrauksite daug naujų žmonių.

Galbūt tapsite bendruomenės centru, o į bendruomenę sueis turintys panašių privalumų, kaip ir jūs, žmonės. Ir dar sausį kažkuo pasikeis jūsų charakteris.

Sausio pradžioje jums seksis viskas, ką sumanysite, todėl naudokitės palankiu laiku ir kurkite. Mėnesio viduryje kalbėdami su viršininku susivaldykite ir paisykite socialinių ritualų, taip išvengsite problemų. Patekę į sunkią padėtį pasąmoningai susiorientuosite, tai bus dar vienas jūsų sėkmės patvirtinimas. Sausio pabaigoje sulauksite svarbios žinios.

Palankiausios dienos: 6, 8.

Dienos, kai vertėtų būti atsargesniems: 7, 14, 18, 25, 28.

Šaulys (lapkričio 22 – gruodžio 21)

Sausį Šaulių laukia nemažos permainos gyvenime. Kažkoks įvykis pakeis jūsų prioritetus, pasinaudodami pasitaikiusia galimybe ištaisysite tai, kas jūsų netenkina.

Laukia bendravimas su senais draugais, su kuriais sieja ne vien draugiški jausmai. Apskritai šį mėnesį draugystė turės praktinį poveikį visoms gyvenimo sritims. Pažįstami padės susirasti darbą ar pereiti į aukštesnes pareigas. Jie paveiks ir jūsų santykius su artimaisiais. Gali būti, kad sutaikys su artimu žmogumi, su kuriuo šiuo metu nesutariate.

Sausio pradžioje kažkoks įvykis bus tarsi ženklas, pakeisiantis visą tolimesnį gyvenimą bei Jūsų psichologinę būseną. Mėnesio viduryje galimas susidūrimas su priešiškai jūsų atžvilgiu nusiteikusiu žmogumi.

Vertėtų pasaugoti sveikatą. Baigiantis sausiui viskas priklausys nuo to, ar sėkmingai susiklostys asmeninis gyvenimas.

Palankiausios dienos: 3, 8, 24.

Dienos, kai vertėtų būti atsargesniems: 2, 23.

Ožiaragis (gruodžio 22 – sausio 19)

Ožiaragių sausio mėnesį laukia intensyvus bendravimas su giminaičiais. Neatmestina, kad jums teks vestis juos į vakarėlius, kuriuose ketinote dalyvauti su visai kitais palydovais.

Maža to, šį mėnesį jūsų darbo reikalams didelę įtaką darys jus supantys žmonės. Tikėtina, kad jums teks rūpintis svetimomis problemomis, užuot vykdžius savo tarnybines pareigas. Svarbiausia, kad jūsų vadovybė žinotų, ką darote. Priešingu atveju galite būti apkaltintas, jog blogai dirbate.

Sausio pradžioje jūsų planus sujauks netikėti įvykiai, bet veikiausiai liksite jais patenkintas. Mėnesio viduryje neleiskite niekam lipti jums ant galvos, nes kitaip atsikratyti šiuo žmogumi bus gana sudėtinga. Sausio gale jūsų laukia svarbus telefono skambutis, kuris į jūsų gyvenimą įneš teigiamų permainų.

Palankiausios dienos: 8.

Dienos, kai vertėtų būti atsargesniems: 4, 10, 17, 21, 31.

Vandenis (sausio 20 – vasario 18)

Vandeniai sausio mėnesį taps neįprastai paslaptingi. Tikėtina, kad jūsų gyvenime atsiras slapta aistra, apie kurią nenorėsite pasakoti net artimiausiems žmonėms. Ji veikiausiai nebus susijusi su meilės sfera, nors tokios galimybės irgi negalima atmesti.

Maža to, jūsų lauks kelios privačios kelionės, kurias taip pat būsite linkęs slėpti nuo savo artimųjų ir pažįstamų. Šį mėnesį jums taip pat reikia daugiau dėmesio skirti savo sveikatai, nes galite stipriai peršalti.

Sausio mėnesį jūsų gali laukti permainos darbovietėje, pavyzdžiui, etatų pokyčiai, kurie vargu ar jus nudžiugins.

Sausio pradžioje galimi konfliktai su kažkuriuo žmogumi iš draugų rato. Pasistenkite elgtis taktiškiau ir neskaudinkite tų, kurie jus nuoširdžiai myli. Mėnesio viduryje jūsų laukia nemaloni žinia, tačiau su ja teks paprasčiausiai susitaikyti ir išpešti iš jos kokios nors naudos. Tuo tarpu sausio gale jums teks rūpintis savo giminaičių reikalais.

Palankiausios dienos: 2, 9, 12, 16, 26.

Dienos, kai vertėtų būti atsargesniems: 6.

Žuvys (vasario 19 – kovo 20)

Žuvų sausio mėnesį laukia draugų, giminaičių ir priešingos lyties atstovų susižavėjimas. Toks santykis užkrės jus teigiama energija, kuri pravers dalykinėje jūsų gyvenimo sferoje. Ji suteiks jums ryžtingumo. Pradėsite aktyviau siekti savo tikslų, o derybos su viršininku ar kolegomis bus kur kas sėkmingesnės. Kalbant bendrai, jūsų psichologinis nusiteikimas duos jums daug naudos, todėl pasistenkite išsaugoti jį kiek įmanoma ilgiau.

Mėnesio pradžioje jūs atsisakysite stebėti kažkokį socialinį ritualą, taip prarasdami galimybę patirti malonių įspūdžių. Tačiau gali būti, kad jus vis dėlto privers tai padaryti. Sausio viduryje tikėtina nedidelė konfrontacija su kolegomis darbovietėje, tačiau iš susidariusios situacijos sugebėsite išeiti pakelta galva. Mėnesio pabaigoje leisite sau pasielgti originaliai ten, kur visi stengiasi išlikti rimti ir išsaugoti svarbumo įvaizdį.

Palankiausios dienos: 3, 7, 14, 15, 21, 28.

Dienos, kai vertėtų būti atsargesniems: 2, 16, 23, 30.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)