113
Kitas

AVINAS

Pradžiai šiek tiek statistikos. Išanalizavus žurnale „Forbes“ skelbiamą turtingiausių pasaulio žmonių sąrašus, paaiškėjo, kad daugiausiai turtingų žmonių gimę po Liūto ženklu: 14 proc. Taip pat nemažai turtuolių gimę po Dvynių ir Vandenių ženklu (po 11 proc.) bei po Avino ir Svarstyklių (po 10 proc.). Neblogą galimybę uždirbti milijardą dolerių turi ir Jaučio bei Žuvų ženklo atstovai (7,7 proc.), kiek mažesnę – Skorpiono ir Ožiaragio ženklo atstovai (6,6 proc.).

Nuo jų atsilieka Mergelės ir Šauliai. Jei tikėsime patarle „Ne piniguose laimė“, patys laimingiausi turėtų būti Vėžio ženklo atstovai, nes jų turtuolių sąraše praktiškai nėra (vos du žmonės iš šimto, ir tie patys gimę ženklų sandūroje). Priežastis gali būti viena iš dviejų: arba jie apskritai neturi verslininko gyslelės, arba savo turtus jie išmoko itin gerai slėpti. Nejaugi įmanoma remiantis horoskopu nustatyti žmogaus finansinį potencialą? Siūlome pasitikrinti.

113
Kitas

AVINAS

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)