Žinoma, perstatyti savo biurą ar namą neverta, o ir akvariumą su auksinėmis žuvelėmis ne visada bute yra kur pastatyti, tačiau Fengšui siūlo daugybę kitų piniginių talismanų, nereikalaujančių didelių finansinių investicijų. Kartais tie talismanai tokie maži, kad lengvai telpa piniginėje.

Hieroglifas „Turtas“

Hieroglifas „fu“, reikškiantis „turtą, visko, ką galima kaupti, skalsą“, parduodamas bet kurioje Kinijos parduotuvėje ir ezoterinių prekių kioskeliuose pakabuko, monetos, popierinio talismano ar antspaudėlio pavidalu. Vis dėlto, nesunkiai jį galite pasidaryti ir patys. O atrodo jis štai kaip:

Šį talismaną galite nusipiešti ant paprasčiausio kartono lapelio. Įsidėkite jį į piniginę, seifą ar spintelę, kurioje laikote santaupas. Dar galima pasidėti po kompiuterio klaviatūra darbo vietoje.

Hieroglifas „fu“ padeda įgyti ne tik materialinius, bet ir dvasinius turtus. Todėl dėl jo poveikio gali pasikeisti ir jūsų charakteris – finansinė gerovė nebebus jūsų savitikslis, todėl jums ji taps paprasčiau pasiekiama.

Jeigu šį atvaizdą įsigysite nupieštą ant standesnio paviršiaus, galite jį padėti turto zonoje. Priminsime, kad ši zona yra pietrytinėje būsto dalyje.

Tripirštė varlė

Populiariausias Fengšui finansinės gerovės talismanas – tripirštė varlė, sėdinti ant perlo ir burnoje laikanti monetą. Dažniausiai ji yra aukso spalvos ir būna pagaminta iš metalo, plastiko ar molio. Kartais galima aptikti ir iš nefrito ar onikso pagamintą varlės figūrėlę. Ji ne tik pritrauks pinigus, bet ir papuoš jūsų buto ar namo interjerą.

Chotėjus

Storapilvis besišypsantis vienuolis aukštyn iškeltomis rankomis – tai vienas gerovės, džiaugsmo ir laimės dievų. Jo statulėlė gali būti pagaminta iš daugybės medžiagų – akmens, molio ar plastmasės, tačiau labiausiai vertinamos iš juodo medžio pagamintos Chotėjaus figūrėlės.

Pirkdami tokią statulėlę įsitikinkite, kad ji gali stovėti ne tik ant atramos, bet ir ant rankų – tai ypatingos sėkmės ženklas. Ant jo pečių visada riogso maišas – ten jis slepia savo turtus ir žinias, padedančias susižerti tuos turtus.

Chotėjų rekomenduojama statyti pietrytinėje namų dalyje, o kad jūsų piniginėje niekada nestigtų šlamančiųjų, dažniau paglostykite statulėlės pilvą. Manoma, kad rytą pradėjus trimis šimtais Chotėjaus pilvo paglostymų, diena bus sėkminga ne vien finansine prasme.
Beje, kartais Chotėjus vaizduojamas ne su pakeltomis rankomis, o su valtele vienoje rankoje ir moliūgu kitoje.

Apelsinai

Šie saulės nubučiuoti vaisiai – dar vienas Fengšui piniginis talismanas, simbolizuojantis auksą. Paveikslą su apelsinais reiktų kabinti turtų zonoje, o tikrus apelsinus derėtų laikyti patalpos viduryje. Jūs netgi patys galite pasidaryti apelsinus iš sūdytos tešlos, nudažyti juos ir padėti reikiamoje vietoje. Net apelsinus valgydami traukiate prie savęs turtus, ypač, jeigu šiuose vaisiuose daug sėklų.

Kregždutės

Šie maži ir guvūs paukšteliai simbolizuoja sėkmę ir gausą. Jie padeda karjeroje, siekiant materialinės gerovės ir norint įsigyti tai, kas gyvenimui suteikia daugiau malonumo.

Kregždučių atvaizdą ar figūrėles reikėtų padėti tame sektoriuje, kuriam šiuo metu reikia pastiprinimo. Jeigu norite aukštesnių pareigų, laikykite kregždes šiaurinėje būsto dalyje. Jeigu norite didesnio atlyginimo – pietrytinėje, o jeigu svajojate apie šlovę, kuri tarp kita ko atneš ir pinigus, tuomet kregždės turėtų būti pietinėje dalyje.

Elnias

Šio didingo gyvūnų statulėlės ar atvaizdai pritrauks jums turtų ir ilgaamžiškumo. Elnią galima laikyti ir patalpos viduryje, ir jos pietrytinėje pusėje. Jeigu kažkas iš namiškių serga, tuomet elnias turėtų būti laikomas rytinėje pusėje.

Tai vienas universaliausių Fengšui talismanų, tuo pačiu ir vienas galingiausių. Beje, jeigu paveikslėlį su elniu įsidėsite į piniginę ar pasidėsite ant darbo stalo, netrukus pradėsite priimti jums patiems palankius sprendimus.

Fontanas

Tai dar vienas daug galios turintis talismanas. Švaraus vandens fontanas pritraukia ne šiaip sau pinigus, o turtus. Jis simbolizuoja lėšų cirkuliaciją, kurios niekada jūsų gyvenime nesibaigia, o tik daugėja ir vėl grįžta pas jus.

Šio talismano poveikį sustiprinsite padėję į jį kiniškas monetas su skylutėmis ar bet kokias auksinio atspalvio monetas. Fontaną reikia statyti turtų zonoje ir atidžiai stebėti, kad vanduo visada būtų skaidrus.

Feniksas

Feniksą simbolizuoja bet kokie raudono atspalvio paukščiai. Jie išdėliojami šlovės ir saviraiškos sektoriuje, tai yra, pietinėje būsto dalyje. Feniksas padeda pasiekti sėkmės jums svarbioje srityje, tuo pačiu už jūsų pastangas gaunant piniginį atlygį. Dar daugiau – feniksas yra nepalenkiamos valios, gyvenimo džiaugsmo ir gebėjimo įveikti net pačius didžiausius sunkumus simbolis.

Jis padeda siekti pasisekimo visose srityse, kelti tikslus ir jų pasiekti per trumpiausią įmanomą laiką. Ypač rekomenduojama tokį talismaną įsigyti po kokios nors finansinės nesėkmės – feniksas suteiks jėgų atsigauti ir susigrąžinti turtus.

Auksinės žuvelės

Apie šį talismaną jau minėjome – akvariumas su auksinėmis žuvelėmis pritraukia pinigus ir finansinį stabilumą. Tik ne visi turi galimybę namuose turėti akvariumą. Vis dėlto, išeitis yra. Auksinė žuvelė gali būti pavaizduota paveikslėlyje, foto tapetuose, ant dienoraščio ar piniginėje.

Dar galima įsigyti nedidelę rutulio formos stiklo vazą, primesti į ją monetų ir šiame improvizuotame akvariume „apgyvendinti“ iš stiklo pagamintą auksinę žuvelę. Padėkite šį talismaną turtų zonoje arba patalpos centre, kad žuvelė „žiūrėtų“ į kambario vidurį.

Monetos

Kiniškos monetos su skylutėmis – pats žinomiausias ir populiariausias pinigų talismanas. Jos gali būti naudojamos tiek po vieną, tiek po kelias. Pirmuoju atveju monetą galite įsidėti į piniginę ar kaip asmeninį amuletą nešioti ant kaklo. Antruoju – jos perrišamos raudona ar auksinės spalvos juostele ir padedamos turtų zonoje.

Surištas monetas taipogi galima pakabinti ant pinigų medžio – storlapio, kuris taipogi laikomas turtus nešančiu talismanu. Dar monetas galima pritvirtinti prie jūsų troškimus atvaizduojančio paveikslo, už finansinę gerovę atsakingoje zonoje ar šalia litų materialinės gerovės simbolių – mašinų ar namų nuotraukų, piniginių kupiūrų.

Pinigus pritraukiantys Fengšui talismanai suteikia gyvenimui materialinę gerovę ir finansinį stabilumą. Vis dėlto tai nereiškia, kad pakanka iškabinėti reikiamus paveikslėlius, išdėlioti statulėles bei prikišti piniginę amuletų ir laukti, kol jus netrukus užgrius turtai. Deja, taip nenutiks. Daugiausia, ko galite tikėtis – atsitiktinai ir vieną sykį gatvėje rasti kokią nors sumą pinigų.

Visi aukščiau išvardyti talismanai veikia tik tuo atveju, jeigu jūs patys netinginiaujate ir naudojatės visomis pasitaikančiomis galimybėmis materialinei gerovei pasiekti. Talismanai pinigų nedovanoja, jie tik energetiškai sukuria aplinkybes, leidžiančias juos uždirbti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)