Jeigu jūsų šeimoje nėra pasiturinčių senelių ar močiučių ir vilties, jog po jų mirties gausite palikimą, nėra, neverta nukabinti nosies: 2012-aisiais metais praturtėti pavyks ir savo jėgomis.

Norite sužinoti, kaip? Ritualas gana paprastas: kovo viduryje, kai Jupiteris džiaugsis harmonija su Venera, ekspertai pataria banke atidaryti sąskaitą, į ją pervesti bent minimalią pinigų sumą.

Svarbus pastebėjimas – suma, kurią ketinate pervesti į sąskaitą, privalo prasidėti skaičiumi 2. Jeigu po kiekvieno atlyginimo ten įdėsime bent truputį pinigų, vėliau galėsite džiaugtis akį ir piniginę glostančiais rezultatais. Be to, alga 2012 metais greičiausiai bus tokia, jog ir pirmo būtinumo išlaidoms užteks, ir juodai dienai bent truputį susitaupyti pavyks.

Balandžio pabaigoje, kai Jupiteris sudarys sąjungą su Saule, padaugės galimybių laimėti loterijoje. Taip pat tikėtinos pergalės įvairiuose konkursuose, varžybose, atrankose, dideli dividendai.

Jeigu norite laimėti loterijoje, laimingą bilietą jums turi padovanoti vaikas ar raudonplaukis žmogus. Dovanotojo vaidmeniui puikiai tiks ir įsimylėjėlių porelė, užsukusi pas jus į svečius.

Jaučio ženkle Jupiteris išbus iki birželio 12-osios, todėl pirmoji 2012-ųjų pusė šio zodiako ženklo atstovams bus itin palanki – panašiai seksis ir Mergelėms bei Ožiaragiams. Jeigu negimėte nei po vienu iš šių trijų zodiako ženklų, tačiau turite po šiais ženklais gimusių draugų ar artimųjų, ekspertai siūlo iš šių santykių gauti naudos. Atidžiai klausykitės Jaučių, Mergelių ar Ožiaragių patarimų – jie padės sausiems išlipti net iš didžiausios balos.

Esate nepatenkinti savo darbu? Galite pradėti ieškotis geresnio, didelė tikimybė sulaukti dėmesio verto dalykinio pasiūlymo. Tam itin palankus kovo vidurys, kai Jupiteris Plutonio atžvilgiu bus itin palankioje pozicijoje, bei gegužės vidurys, kai Merkurijus bus Jaučio ženkle.

Kovą labiausiai pasiseks dirbantiems teisėsaugos ir bankininkystės srityje  –  tiems, kurie tiesiogiai susiję su didelių organizacijų materialiu turtu. Gegužę neabejotinai pasiseks akademiniam jaunimui, laisvu nuo studijų metu norinčiam užsidirbti vieną kitą litą – tam sąlygos bus itin palankios.

Jus neramina sveikata? Šiais metais greičiausiai sutiksite gydytoją, kuris jumis rūpinsis kaip artimuoju. Tinkamiausias laikas lankytis pas gydytojus – pirmosios dešimt kovo dienų, kai Venera iš Avino ženklo pereis į stabilų, jėgas kaupiantį Jaučio ženklą, ir suartės su Jupiteriu. Svarbiausia – jokiais būdais neatsisakykite gydytis, net jeigu tam prireiks itin brangių vaistų ar procedūrų. Rezultatai pranoks bet kokius lūkesčius, todėl kelią į gydymo įstaigas galėsite pamiršti labai ilgam. Ar gi tai ne laimė?

O štai antroje 2012-ųjų pusėje Jupiteris bus Dvynių ženkle, todėl ims globoti Svarstykles ir Vandenius. Sustiprėjusi Oro stichija suteiks daugiau galimybių ne tik keliauti, bet ir tobulėti profesinėje srityje. Todėl šiuo laikotarpiu derėtų pagalvoti apie komandiruotę, kvalifikacijos kėlimo kursus, seminarą, o vėliau užsukti ir į kelionių agentūrą.

Jaučiate žinių alkį? Liepos pradžioje, kai Jupiteris sutiks Venerą, tinkamas metas tobulėti, tęsti mokslus. Tiems, kuriems pakanka turimo diplomo, patariame save išbandyti naujose srityse – pavyzdžiui, užsirašyti į ekstremalaus vairavimo kursus ar įsigyti abonementą į sporto klubą. Nauja veikla ne tik padidins pasitikėjimą savimi, bet ir padės susirasti naujų draugų ar net gerbėjų.

Jupiterio įtaka Dvynių ženkle bus itin stipri: net ir tie ,kurie praktiškai niekada gyvenime nesileidžia į atsitiktines pažintis, šiuo laikotarpiu neabejotinai susipažins su naujais žmonėmis.

Pažintis gali užklupti praktiškai bet kur – traukinyje, lėktuve, sporto klube ar per ekskursiją. Vienatvės problemos kaip nebūta.

Spalio pabaigoje ar lapkričio pradžioje, kai Jupiteris ir Venera vėl vienas kitam dalys šypsenas, tikėtinas vestuvių bumas. Meilės ir sutarimo! Svarbiausia, Jupiteriui pasitraukiant iš Dvynių ženklo (o tai nutiks 2013 metų birželio pabaigoje), neišsiskirti dėl kažkokio niekniekio.

Labai įdomi 2012 metų spalio pabaiga, kai Venera Svarstyklių ženkle susijungs su Baltuoju Mėnuliu. Daugumai porų, svajojančių susilaukti vaikelio, pagaliau pavyks pradėti atžalą – net jeigu medicina ir negalėjo padėti, o patys geriausi gydytojai skėsčiojo rankomis, žada horoskopai.

Sakysite, stebuklas? Taip, tačiau tik su sąlyga, jog jūs esate vienas kitam ištikimi sutuoktiniai, o vaikelio norite ne tam, kad jis padėtų išspręsti jūsų tarpusavio problemas ar prikeltų merdinčią santuoką naujam gyvenimui.

Antroje 2012 metų gruodžio pusėje, kai Baltasis Mėnulis Šaulio ženkle palaikys Venerą, o Jupiterį Dvynių ženkle, atsiras užsitęsusio teisminio proceso taikios baigties tikimybė. Galima sakyti, jog minėtąjį laikotarpį teisėjai bus šimtu procentų objektyvūs. Galbūt tuo metu atsiras galimybių įsigyti būstą, apie kurį seniai svajojote?

Svarbi informacija tiems, kurie nesutaria su artimaisiais ar smarkiai susipyko su artimais draugais: nuo 2012 metų birželio vidurio iki pat spalio pradžios, kai Jupiteris pradės trauktis, bus gana paprasta atkurti pašlijusius santykius. Tiesa, spalį, lapkritį ir gruodį jie vėl gali pablogėti, tačiau ne taip smarkiai kaip anksčiau. Svarbiausia, aiškinantis santykius, laiku sau ištarti „stop“. Prisiminkite: tiesa – gerai, tačiau laimė – dar geriau.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją