2013 metais jie bus energingi ir aktyviai siekiantys tikslo. Profesinėje srityje ir karjeroje juos lydės sėkmė, maža to, jie gali tikėtis verslo partnerių, draugų ir artimųjų palaikymo. Taigi galime sakyti, kad 2013 metais likimas bus Avinų rankose. Ryžkitės ir pasieksite įspūdingų rezultatų.

Likimo linija

Ruoškitės kardinaliems gyvenimo pokyčiams! Visi, kas stengiasi ir nori pakeisti savo gyvenimą, 2013 metais galės pavydėti Avinams: radikalias ir lemtingas permainas jiems numatė žvaigždės. Beje, laimingieji Avinai ateinančiais metais viską galės pakreipti taip, kaip jiems patiems palankiau: jų aktyvumas, iniciatyvumas ir atkaklumas tiesiog liesis per kraštus, todėl įveikti nepalankias aplinkybes ar priešininkus jėgų užteks su kaupu.

Būtent 2013 metais daug Avinų gali ryžtis pažinti naujus horizontus, išsikelti naujus tikslus ir rasti naują gyvenimo prasmę. Tačiau norint, kad lemtingi pokyčiai įvyktų greičiau, teks praeityje palikti ankstesnius ryšius, interesus ir siekius, nutraukti prasmės nebeturinčius santykius: nieko nepadarysi, taip jau nulemta. Žinoma, tai gali pakenkti santykiams su žmonėmis. Tačiau jaudintis neverta - sprendimas būtinai atsiras.

Itin didelę reikšmę atsinaujinimo procese Avinams turės giminaičiai ir artimieji. Šeima ir šeimos vertybės šiais metais apskritai jiems bus labai svarbios. Viskas, kas susiję su tėvais, šeimos tradicijomis, tėvyne, gyvenamąja vieta taps itin reikšminga. Todėl Avinai aktyviai dalyvaus ne tik kuriant savo šeimą (jei tokios neturi), bet ir sprendžiant konfliktus tarp giminaičių, apstatant namus, įsigyjant nekilnojamąjį turtą. Didelį susidomėjimą Avinams kels visas, kas susiję su asmeniniais įvykiais ir giminės istorija.

Jei jau Avinams prognozuojami kardinalūs pokyčiai, tai ir vietos pasikeitimų jiems nepavyks išvengti. Jų laukia kelionės, kurių tikslu gali tapti visuomeniniai reikalai, problemų ar konfliktų sprendimas. Iš dalies tai bus susiję su akiračio praplėtimu, pasaulėžiūros pozicijų įtvirtinimu, sustiprėjusia intuicija visur, kas susiję su pasaulio pažinimu.

2013-ieji taip pat palankūs mokslui, naujų įgūdžių, praktikų ar užsiėmimų įsisavinimui. Maža to, viską, kuo užsiims Avinai, lydės sėkmė ir populiarumas.

Pasaulis dviems

Jausmų sferoje kiti metai Avinams atneš tikrą perversmą. Jų seksualumas išaugs kelis kartus, o tai reiškia, kad jų laukia daug nuotykių ir išgyvenimų dėl meilės. Kokio pobūdžio bus šie išgyvenimai, priklauso nuo aplinkybių. Avinams apskritai teks radikaliai peržiūrėti savo santykį su seksu: kai kam tai reikš aistrų uraganą ar naują meilę, o kai kam teks užgniaužti savo audringus erotinius troškimus. Vienišiems Avinams tvyro itin didelė tikimybė pagaliau įgauti šeiminį statusą.

Karjera ir verslas

Atėjo metas tiksliai viską suplanuoti: jūs turite žinoti, kada, kaip ir kiek pinigų planuojate uždirbti ir išleisti. Kodėl tai svarbu? Todėl, kad Avinų apsukrumas ir finansinis jausmas šiuo metu yra pasiekęs maksimumą, todėl jie turi galimybę pereiti į naują lygmenį – būtų gaila praleisti tokį šansą, ar ne?

Ruoškitės permąstyti savo santykį su finansine gyvenimo sfera: jums kils naujų idėjų ir teorijų, kurios leis sukurti uždarbio ir išlaidų strategiją. Žinoma, galimos atsitiktinės netektys, tačiau jūsų laukia netikėti, todėl dar malonesni finansiniai įvykiai: didelė tikimybė neatlygintinai gauti pinigų iš labdaros fondų, visuomeninių organizacijų, privačių asmenų.

Bet kokiu atvejų finansinės problemos Avinams negresia: šiais metais jie gali tikėtis, jog turės kažkiek atliekamų pinigų. Išlaidos didžia dalimi taip pat bus malonios. Moterys Avinai pinigus galės leisti garderobo atnaujinimui, juvelyriniams dirbiniams, kosmetikai, Avinai vyrai – toms pačioms moterims.

Žinoma, metai bus geri ir taupymui. Avinai turės stabilų, materialinį pagrindą ir priemones, kuriomis, reikalui esant, galės remtis. Atsiras perspektyvų padaryti karjerą ar pakoreguoti tarnybinius santykius. Tai privers permąstyti darbo metodus ir stilių, o galbūt net pakeisti patį veiklos pobūdį. Taigi darbe ruoškitės galimai priešpriešai, ideologiniams ginčams. Bet kokiu atveju jūs nepralaimėsite – viskas pasitarnaus profesiniam tobulėjimui, kopimui karjeros laiptais, esamų užduočių įgyvendinimui.

Išaugs Avinų įtaka aplinkiniams – konkrečiau kalbant, verslo partneriams, bendradarbiams. Jūs atviras bendravimui, todėl aplink jus viskas verda: aktyvus susirašinėjimas, kelionės (galbūt ir į užsienį), dalykiniai susitikimai, visuomeninis gyvenimas. Didelė tikimybė, kad giminaičiai ar sutuoktiniai gali tapti patikimais jūsų verslo partneriais. Taip pat galite sulaukti pasiūlymo dėl bendradarbiavimo iš gerų pažįstamų – kaimynų, draugų, bendramokslių ir pan. Verslo ir kūrybinių profesijų atstovų laukia kontaktai su partneriais užsienyje.

Metai bus sėkmingi ir tiems Avinams, kurie darbuojasi meno, literatūros srityse. Kūrybinė energija tiesiog liesis per kraštus, jų laukia pripažinimas ir nauji pasiekimai. Sėkmė neaplenks ir tų Avinų, kurie atsidavė politinei karjerai – tačiau tik tuo atveju, jeigu jie palaikys ryšį su visuomenės atstovais.

2013 metai bus palankūs ir tiems, kurių darbas susijęs su teisėsauga, juvelyrika, amatais, taip pat įvaizdžio kūrėjams, dizaineriams, kirpėjams. Gerai uždirbti pavyks tiems Avinams, kurie nuspręs užsiimti taikomuoju verslu.

Gyvenimo spalvos

Metai bus palankūs pradėti ir susilaukti kūdikio. Bendrai žiūrint, viskas, kas susiję su savais vaikais, šiuo periodu Avinų gyvenimui darys didelę įtaką. Bendravimas su vaikais atneš daug džiaugsmo, o kai kuriuos Avinus vaikai gali net išgarsinti.

Būkite sveiki!

Galima sakyti, kad 2013 metais Avinų savijauta ir sveikata priklausys nuo jų elgesio. Per kraštus besiliejanti energija privers emocijas kunkuliuoti. Tačiau neatsargumas ir hiperaktyvumas gali baigtis traumomis per muštynes ar nelaimingus atsitikimus. Jų pasekmės mažai malonios – chirurginė operacija, prarastas darbingumas, išlaidos gydymui.

Jums to reikia? Ne? Tuomet geriau protingai rūpintis savo sveikata. Galite laikytis visų dietų, atsisakyti žalingų įpročių, paviešėti sanatorijose ar poilsio namuose. Gali būti, kad susižavėsite kokia nors gydomąja praktika. Kitaip tariant, Avinams reikėtų į sveikatos problemas žvelgti filosofiškiau.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (113)