Gegužės 21 d.- birželio 20 d.

3- iasis Zodiako ženklas.

1- asis oro ženklas.

1-asis nepastovumo ženklas.

Valdančioji planeta: Merkurijus.

Laimingas skaičius: 5 ir visi skaičiai, kurie dalijasi iš 5.

Astrologinis simbolis: Dvyniai.

Astrologinės spalvos: saulėtai oranžinė, blankiai geltona, pilkai žydra, violetinė.

Astrologiniai akmenys: smaragdas, safyras, agatas.

Dvyniai valdo 3 horoskopo namą.

Bendra asmenybės charakteristika

Merkurijus, “dievų sparnuotasis pasiuntinys”, valdo netgi mūsų proto procesą. Todėl betarpiškai jo valdomi Dvyniai labai intelektualūs, šioje srityje pralenkia daugelį kitų žmonių. Dvyniai - nuotaikos žmonės. Būdami blogos nuotaikos, dažnai jie elgiasi neprotingai, dėl ko vėliau gailisi.

Įvairumas- pagrindinė Dvynių charakteristika. Jie nepaprastai įvairiapusiški, tačiau turi mokytis sutelkti dėmesį į kažką vieną ir nešvaistyti savo jėgų. Į Dvynių smegenis Merkurijus įdeda smalsumo modelį, kas juos priverčia vis analizuoti, ardyti ir vėl sudėti, persimesti prie kitos užduoties.

Turbūt nei vienas ženklas neteikia tokios reikšmės jaunystės įspūdžiams, kurie turi įtakos visam tolimesniam Dvynių gyvenimui. Skvarbūs ir išradingi, įtakojami aplinkybių, jauni Dvyniai pradeda kaip etikos saugotojai. Jeigu jiems nuo vaikystės įdiegtos teisingos moralės nuostatos, jas ir toliau vystys ir stiprins, paversdami produktyvumo ir pasitenkinimo filosofija. Jeigu jaunystėje neturėjo teisingų moralinių nuostatų, tuomet jie sukils prieš sąlygiškumą: draskys šeimyninius saitus, neigs valdžią ir visuomenę.

Suprasdami savo proto stiprybę, kai kurie Dvyniai tampa manieringais ir savimylomis, užima viršesnę pozą, pradeda pataikauti savo norams, kas baigiasi intelektualiniu išsekimu ir nuovargiu.

Teigiami bruožai, kuriais Dvynius apdovanojo Merkurijus: įvairiapusiškumas, lengvumas, mokėjimas naudotis, talentingumas, diplomatija, intuicija ir skvarbumas. Tai pagirtinos savybės ir Dvynių pareiga jas panaudoti didelių tikslų pasiekimui.

Dvynių natūroje egzistuoja tam tikras šaltumas, kurį dažnai priima kaip didelius jausmus tiek patys Dvyniai, tiek kiti asmenys. Tačiau jie ne tokie emocionalūs, kaip kad galima pagalvoti, nes greiti nuotaikų pokyčiai- tai apgaulingas jausmų gylis.

Jie gerai prisitaiko prie permainų. Jie demokratiški požiūrių atžvilgiu, mėgsta keliauti ir randa pasitenkinimą profesijose, kurios siūlo įvairiapusiškumą. Tai linksmas, atrodantis amžinai jaunas ženklas. Tai taip pat klasikinis “išsilaisvinusios” asmenybės tipas.

Psochoseksualinė charakteristika

Merkurijus- planeta, esanti arti Saulės. Be to, apie Saulę ji sukasi greičiau, nei kitos planetos. Viena jos pusių nuolat atsukta į Saulę ir nuolat palaiko aukštas temperatūras, kai tuo metu kita pusė nemato Saulės ir išlaiko minusinę temperatūrą. Šie šilumos ir šalčio kraštutinumai demonstruoja nepastovų ir dvigubą Dvynių elgesį. Neigiamų Dvynių tipų tarpe mes sutinkame eksperimentatorių, fetišistą, homoseksualistą ir iškrypėlį.

Teigiamų tipų tarpe - žmogus - vienišius, atsiskyręs dailininkas, poetas, asketas, mokslininkas, aukštos moralės žmogus. Apskritai Dvynių aistros susijusios su jų protiniais procesais tiek, kad būtent jų nuotaikos, liūdesys arba susidomėjimas, stimuliuoja lytinius santykius. Čia jūs rasite keistuolį, kuris vienu metu neigia visus visuomeninius sąlygiškumus ir šliejasi prie hipių grupės ir jų visuomeninio gyvenimo, o po to neigia šį bohemišką gyvenimą. Jeigu astrologams būtų leista duoti ženklui kokį nors kitą simbolį, jie pavadintų jį chameleonu, kuris, maskuodamasis ir apsisaugodamas, keičia odos spalvą.

Išlaisvintas Dvynys bando įvairius lytinio akto būdus bent kartą: niekas jo nešokiruoja. Kadangi Merkurijus valdo raštą, dažnai Dvyniai rašo seksualinių pergalių dienoraštį, ten įrašydami įvairias partnerių vertybes ir trūkumus.

Dvyniai nėra agresyvūs ir su malonumu visose srityse bus antraisiais, įskaitant ir seksą.

Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)