Spalio 24 d.- lapkričio 21 d.

3- iasis Zodiako ženklas.

2- asis vandens ženklas.

3-iasis pastovusis ženklas.

Valdančioji planeta: Marsas ir Plutonas.

Laimingas skaičius: 9 ir visi skaičiai, kurie dalijasi iš 9.

Astrologinis simbolis: skorpionas ir erelis.

Astrologinės spalvos: ryškiai raudona,avietinė ir visos ugninės spalvos.

Astrologiniai akmenys: topazas ir mėnulio krištolas.

Skorpionas valdo 8 horoskopo namą.

Bendra asmenybės charakteristika

Nors daugelis Skorpionų nori daug pasiekti gyvenime, tik nedaugeliui tai pavyksta, nes tam, kad turėtų laimėtojo laurus, harmoniją ir meilę, materialines geroves, jie pirmiausiai privalo laimėti kovoje su savimi, tik tada pasieks tai, ko trokšta.

Skorpionai labai emocionalūs, jiems reikalinga meilė, jie trokšta jos, jie prašo jos, trumpiau sakant - meilė - tai gyvenimo kuras. Astrologai vieningai sutaria, kad Skorpionas - pats seksualiausias iš visų Zodiako ženklų.

Būdami karaliais visuose seksualiniuose reikaluose, Skorpionai prie sekso prieina lengvai ir dažniausiai juo užsiima ankstyvajame amžiuje, nes jie seksualiai atrodo. Netgi jei nėra ypač gražūs. Kiekvienas mato nuo jų sklindantį geismą, o jeigu nemato, tuomet jaučia. Žmonės nori juos mylėti, būti su jais kartu, nes jie kuria vidines jėgas, paslėptas aistringoje Skorpiono natūroje.

Egzistuoja du Skorpionų tipai: žemas, neišsivystęs, simbolizuojamas skorpiono tipas ir išsivystęs, dvasingas, erelio simbolizuojamas tipas. Retai galima rasti vidurį tarp šių kraštutinumų. Jie turi perdėtą sugebėjimą analizuoti beveik viską pasaulyje, išaiškinti kiekvieno reikalo esmę.

Kadangi Skorpionas pirmasis iš keturių pastoviųjų ženklų, jis užsispyręs kiekviename reikale, kol jis bus jo suprastas ir suvoktas. Iš tikrųjų, tai vienas charakteringų Skorpiono bruožų - kovoti iki galo, nekreipiant dėmesio į pasekmes. Jie ir toliau turi eiti šiuo keliu: užbaigti tai, ką pradėjo.

Skorpionai nemoka teisingai savęs išreikšti, be to, jie linkę nutylėti ir laikyti viską paslaptyje. Jie nori pasiekti savo tikslus be kitų pagalbos, todėl mažai kas gali teisingai suprasti jų veiksmus.

Psichoseksualinė charakteristika

Skorpionas- tai įasmenintas seksas. Jų ženklas valdo lytinius organus. Argi reikia dar ką nors sakyti? Agresyvioje Marso įtakoje jų smegenų ląstelės šio ženklo vyrus ir moteris apdovanoja didžiuliu seksualiniu apetitu. Čia nėra jokių moralinių apribojimų, nes į seksą Skorpionas žvelgia, kaip į nepriklausomą žmogiškų santykių sritį ir, be to, seksas atstato jų jėgas.

Visame Zodiake meilužių tarpe Skorpionai labai vertinami. Jie turi tokios patirties, kuri tinka ne tik savo norams patenkinti, bet ir įtikti savo partneriui.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)