113
Kitas

Avinas

Pagal jas atsirinksite, su kuo jums pakeliui, su kuo siesite savo ateitį. Šią savaitę, Saulei tebekeliaujant Svarstyklių ženklu, reikės pamatyti ne tik augalo žiedą bet ir jo šaknis, dirvą, iš kurios tas augalas semia gyvybės syvus, įžvelgti reiškinių priežastis.

Dėl Jupiterio ir Merkurijaus tranzitų Svarstyklių ženkle įtakos, aiškiau galėsite suvokti, kaip svarbu apjungti savąjį ir kitų matymą bei pasaulio suvokimą. Tik tai padarę nesijausite kaip tie aklieji, kurie apžiūrinėdami dramblį, mato tik jo straublį, uodegą ar šoną, o galėsite įžvelgti ne tik dabarties pilnesnį vaizdą, bet ir ateities perspektyvą.

Seksis tiems, kurie bus linkę sutarti, rasti kompromisą, bendrus sąlyčio taškus, tiek visuomeniniame, tiek ir asmeniniame gyvenime. Nuoširdžiai kalbėkitės, išsakykite savo lūkesčius, kartu ieškokite išeičių ir geriausių sprendimų. Kaip sakė Hemingvėjus, juk nesame atskira sala vandenyne, tad pasijauskite visumos dalimi, per kurią gali pasireikšti geriausios įdėjos ir tikros vertybės, o tarpusavio santykiuose meilė ir gerumas.

Savaitės pradžia, Mėnuliui keliaujant Jaučio ženklu, palanki gerai apgalvotiems, suderintiems žingsniams, materialiems darbams. Pabaiginėkite svarbius projektus, spręskite buitines problemas. Šiuo metu dėl Juodojo Mėnulio kelionės Skorpiono ženklu ir Urano tranzito griaunamuoju Avino ženklu įtakos būkite atidūs keliuose ir buityje, venkite nepamatuotos rizikos, siekite tikslų rinkdamiesi gerai apsvarstytus sprendimus.

Svarbiausiems sprendimams ir susitarimams, ryžtingiems žingsniams ir bendraminčių paieškai, kolektyviniams sprendimams palankiausias trečiadienis ir ketvirtadienis. Tai puikus laikas naujai jūsų veiklai, perėjimui į naują darbą, bendraminčių paieškai, norintiems įsigyti nekilnojamą turtą, tobulėti, įvaldyti naujas žinias, keisti savo gyvenimo būdą.

Mėnuliui keliaujant Vėžio ženklu, atsigręžkite į savo šeimą, į tikrąsias jos vertybes. Tegu brangūs jums žmonės gyvena apsupti jūsų meilės, lai jūsų namai bus tas nuostabus uostas, į kurį norisi grįžti, kuriame gera pailsėti.

Savaitės pabaiga palankesnė renginiams, dalykiniams kontaktams ir savirealizacijai.

Kartu tai – svarbių pasirinkimų laikas. Šeimoje visi kartu, bendromis pastangomis kurkite gražius tarpusavio santykius. Šeštadienis puikus išvykoms, svečiavimuisi, pabuvimui gryname ore.

Sekmadienį Saulė pradės kelionę Skorpiono ženklu. Diena tinkama įdomiems renginiams, susitikimams ir, žinoma, svarbiems pasirinkimams. Vakare Marsas pradės kelionę griaunamuoju laipsniu, tad svarbu vakarą praleisti su tais, kuriuos mylite. Būkite tokie, kokie širdyje esate: nuoširdūs ir mylintys, rūpestingi ir suprantantys, džiugūs ir laimingi.

Gerų pasirinkimų, naujų pokyčių ir giedros nuotaikos jums šią savaitę!
Astrologė Lolita Žukienė
113
Kitas

Avinas