113
Kitas

Avinas

Saulės, Jupiterio, Merkurijaus ir Veneros tranzitų Liūto ženklu įtakoje, jau pirmąją šio mėnesio savaitę pamatysite reiškinius tokius, kokie jie iš tikrųjų yra ir galėsite imtis esminių pokyčių savo ateities kūrimui.

Rugpjūtis tinkamas norintiems greitai ir ryžtingai išspręsti ilgai besikaupusias problemas, apginti tiesą ir tikrąsias vertybes. Galbūt kartais geriau atsisakyti negarbingo kompanjono ar partnerio, nei vėliau likti su jo sukurtomis problemomis. Tai laikotarpis, kai nuspręsite, su kuo jums pakeliui.

Būkite nuoširdūs patys sau ir laikykitės savo tikrųjų vertybių tiek darbuose ir įsipareigojimuose, tiek asmeniniuose santykiuose. Prasčiau seksis siekiantiems bet kokia kaina sau naudos, kitiems pavydintiems, linkusiems lipti per kitų galvas.

Šis mėnuo leis tinkamai įvertinti ir vaikų-tėvų santykius, nes, nuolat kalbėdami apie vaikų teises, užmirštame apie jų pareigas. Pakaktų palyginti tą pagarbą, kuri rodoma tėvams Rytuose, su vaikų elgesiu su tėvais Vakaruose. Tad būkite atsakingi ir reiklūs, bet kartu ir džiaugsmingi būdami kartu, pratinkite juos padėti, mokykite padėkoti ir būtinai įvertinkite jų geras pastangas.

Pirmąją savaitę Merkurijaus tranzitas Liūto ženklu padės išsakyti tai, kas jums svarbiausia. Labai svarbu nedalinti neįgyvendinamų pažadų, o jausti atsakomybę už pasakytą žodį.

Nuo rugpjūčio 8 d. į Mergelės ženklą įžengęs Merkurijus padės megzti prekybinius ryšius, ieškantiems bendraminčių nuosavam verslui.

Nuo rugpjūčio 9 d. į Liūto ženklą įžengęs Marsas suteiks vyrams drąsos prisipažinti meilėje ir pavergti išrinktąją savo galantiškumu.

Nuo rugpjūčio 11 d. į Mergelės ženklą įžengęs Jupiteris neš sėkmę užsiimantiems smulkesne prekyba bei paslaugų sritimi.

Tuo laiku Vėžio ženklu keliaujantis Mėnulis audrins jausmus, didins mūsų jautrumą aplinkinių žodžiams ir elgesiui. Iš Mergelės ženklo į Liūto ženklą sugrįžusi Venera padės kai kuriems norintiems susigrąžinti buvusią Meilę.

Antroje mėnesio pusėje meilės jausmai gali būti reiškiami ugningai, o dar ieškantys gyvenimo draugo lengviau susipažins renginiuose, kavinėse ir poilsiaudami. Tačiau atkreipkite dėmesį, ar jūsų naujasis pažįstamas moka laikytis duoto žodžio, koks jis, kai reikia padėti, ir ar linkęs suprasti, užjausti.

Šis laikas bus palankus stambiems pirkiniams, nekilnojamojo turto įsigijimui.

Tad būkite drąsūs ir ryžtingi, rugpjūtį įgyvendinkite savo svajones, imkitės trokštamos veiklos ir garbingu elgesiu pelnykite žvaigždžių palankumą.

113
Kitas

Avinas