113
Kitas

Avinas

Šis mėnuo, ir ypač antra jo pusė, bus taip pat palankus ieškantiems naujų galimybių ir verslo partnerių bei norintiems pakeliauti. Vis tik Urano ir Nusileidusio mazgo tranzitų Avino ženklu įtakoje išliks aštrių situacijų pavojus. Tad būkite atsargūs kelyje, su ugnimi ir elektra, venkite agresijos ir kitų ūmių reakcijų.

Tai nereiškia, kad šį mėnesį reikėtų tik laukti geresnių situacijų.

Rytuose pasakojama graži istorija: kaip pro medžius ir gėles sodinantį sodininką keliavęs šventikas pasidžiaugė: kokį puikų sodą užveisė mano Garbinamasis! „O,- juokaudamas atsakė sodininkas, - būtumėt matę, kokia tai tuo laiku buvo dykvietė! Dabar čia puikus sodas, nes juo rūpinamės mes abu!“

Jei jau esame čia, mūsų rankos, širdis ir protas turi kurti, gražinti ir gerinti šį pasaulį, ir taip per tokius veiksmus pasireikš visą kuriantis Dieviškumas.

Kasdien skubėdami, stabtelkime ir susimąstykime, kas kiekvieno mūsų gyvenime yra Laimė. Kažkam galbūt tai – aprūpintas rytojus, kitam – karjera, dar kažkam – puiki sveikata.

Bet ar būsite laimingi, pasiekę sėkmę darbuose, bet taip ir nesuradę tos širdies, su kuria ta sėkme galėsite pasidžiaugti? Ir kas iš tos pilnos maisto lėkštės, jei nėra šalia žmogaus, su kuriuo tuo maistu galėtumėte pasidalinti? Ir ar labai džiugins puiki sveikata, jei širdyje būsite vieniši ir nesijausite kažkam iš tiesų reikalingi?

Šis mėnuo – puikus laikas jums įvertinti tą žmogų, kuris dalinasi su jumis brangiausiu, ką turi – savo laiku. Juk kad būtume laimingi, taip svarbu yra šalia esančios apkabinančios, glaudžiančios rankos, suprantančios vien iš žvilgsnio, mylinčios akys.

Tad skirkime pakankamai laiko vieni kitiems, dažniau ištarkime, „kaip galėčiau tavo dieną padaryti geresnę?“

Juolab kad ir Saulės kelionė Dvynių ženklu ragins daug bendrauti, o po birželio 15 d. vėl direkcine kryptimi judantis Merkurijus dar tebeieškantiems suteiks puikių progų susipažinti, užmegzti draugystę. Pagalvokite, ką galėtumėte patys padaryti, kad tiek turimi, tiek kuriami tarpusavio santykiai jus džiugintų ir kurtų vidinę ramybę.

113
Kitas

Avinas