113
Kitas

Avinas

Viltis, kad rytoj gyvenimas bus geresnis, lengvesnis ir kupinas džiaugsmo. Viltis, kad sutiksime tą vienintelį mums skirtą žmogų. Viltis, kad esame mylimi ir labai reikalingi. Viltis, kad būsime finansiškai saugūs. Viltis, kad būsime sveiki ir laimingi. Viltis, kad dangus virš mūsų bus taikus. Viltis, kad mūsų gyvenimas įgaus gilią prasmę. Viltis, kad vaikams pavyks ir jie gyvens geriau. Viltis, kad yra daug daugiau nei tai ką patiriame penkiais pojūčiais, viltis...

Ji mus palaiko ir pakelia, padeda įveikti sunkumus, netektį ir nusivylimą. Ji mus sustiprina ir ragina nepasiduoti, eiti į priekį ir ryžtingai kurti savo rytdieną. Kol esame čia, mes galim savo gyvenimus kurti, gerinti, keisti, suteikti jiems naują kokybę.

Palaikykime vieni kitų viltį. Sustiprinkime ją savo tikėjimu ir pozityviomis mintimis. Mes čia esame kartu ir todėl tiek daug galime.

Šis balandis ypač palankus drąsiems ir sunkumus pasiryžusiems įveikti žmonėms. Pirmiausia įveikti reikia savo nepasitikėjimą ir baimes. Niekada nežinosime, kaip bus, nepamėginę to padaryti. Ar tai būtų nuosavas verslas, ar gerų tarpusavio santykių sukūrimas. Tad drąsiai ženkite šį mėnesį į priekį, įgyvendindami savo viltis.

Saulės kelionė Avino ženklu gali išryškinti mumyse slypintį greito rezultato troškimą, polinkį sudėtingesnes situacijas spręsti iš karto ir aštriau, gali norėtis girdėti tik savo nuomonę, agresyviau „spausti“ kitą pusę. Nepasiduokite tokiam norui. Būkite stiprūs ir įveikite pirmiausia save.

Sėkmės kryptį rodo kylančio Mazgo kryptis, o ji – Svarstyklių ženkle. Tad pergalę švęs mokantys sutarti, derinti nuomones, ieškantys abiems pusėms priimtino varianto. Įžengęs į Avino ženklą Merkurijus skatins norą energingai įrodinėti savo tiesas, sunkiau bus būti pakantiems kitokiai nuomonei. Tad pirmoji balandžio pusė, kol Merkurijus viešės Avino ženkle, tarpusavio santykiams bus sudėtingesnė. Tai laikotarpis, kai gali labiau norėtis įrodinėti savo tiesas, aštriau ginti savo nuomonę.

Balandžio 3 d. ims jaustis artėjantis Mėnulio užtemimas. Balandžio 4 d. Mėnulio užtemimas – viena iš sudėtingesnių balandžio dienų, kai nereikėtų aiškintis tarpusavio santykių, ginčytis. Būtina būti atsargiais kelyje, nespręsti svarbių klausimų vadovaujantis pykčio emocijomis. Laisvalaikiu užsiimkite jums malonia veikla ir venkite duoti neapgalvotus pažadus.

Mėnulio užtemimas Svarstyklių ženkle gali išryškinti ir nesąžiningumą – tad labiau pasaugokite savo daiktus, atsargiau priimkite lengvai dalijamus pažadus. Šiuo metu venkite neapgalvotai prisiimti rimtus įsipareigojimus, pavyzdžiui, paskolas. Daug kas mums gali atrodyti sudėtingiau, nei yra. Duokite truputį daugiau sau laiko susivokti.

Būkite jautrūs šalia esantiems ir atsargiai parinkite tinkamus žodžius tiek pokalbyje su viršininku, tiek su kolega ar gyvenimo draugu. Pajutę energijos antplūdį, panaudokite tai sportuodami ar darbuodamiesi gamtoje, užsiimdami namų bei aplinkos tvarkymu.

Pasitikite šventes giedra nuotaika, rasdami nuoširdžius dėkingumo žodžius tiems, kurie būdami šalia, dovanoja jums tai, ką turi brangiausią - savo laiką. Pabūkite linksmais vaikais, margindami kiaušinius ir sugalvodami visiems įdomių žaidimų.

Balandžio 8, 9, 10, dienomis išliks ganėtinai kritiškas fonas, nes Saulės ir Urano tranzitas bus tame pačiame arba artimame Avino ženklo laipsnyje. Pasirūpinkite, kad jūsų automobilis būtų techniškai tvarkingas, būkite atidūs ir mandagūs vieni kitiems kelyje, atsargesni su elektros prietaisais bei ugnimi. Šiuo laikotarpiu tarpusavio santykiuose venkite nepagrįstų, ūmių žingsnių.

Nusileidusio Mazgo ir Urano tranzitai Avino ženkle balandžio pirmąją dekadą didins avaringumo, aštrių situacijų riziką, gali sukurti įtampas, agresyvesnę, karingesnę aplinką. Tad savo energiją geriau nukreipkite seniau atidėliotiems darbams atlikti.

Kita vertus, šis balandis – toks mėnuo, kai turite parodyti drąsą, ryžtą ir greitą reakciją besikeičiant aplinkybėms. Marso Tranzitas Jaučio ženklu skatins norą tvarkytis, užsiimti remontu, statybos darbais, leis pasiekti puikių rezultatų darbuose. Kartu Veneros tranzitas iki 04.11 d. Jaučio ženkle kurs geresnes galimybes pirkti, parduoti nekilnojamąjį turtą.

Taipogi tai tinkamas laikas ieškoti naujų galimybių daugiau uždirbti, keisti darbą, gyvenamą vietą, užsiimti namų, aplinkos tvarkymu, statybomis, bei įsigyti buitį gerinančių pirkinių. Seksis darbštiems ir atsakingiems, mokantiems netikėtai, bet taktiškai kitų atžvilgiu priimti greitus ir ryžtingus sprendimus.

Po balandžio 15 d., Venerai perėjus į Dvynių ženklą, geriau seksis užsiimantiems tarpininkavimu ir prekyba. Būsime linkę daugiau bendrauti, lengviau jus pasieks pinigai, bet ir būsite linkę labiau išlaidauti.

Perėjęs į Jaučio ženklą Merkurijus leis surasti naują darbą jo ieškantiems, sudarys palankias sąlygas rasti tinkamus verslo partnerius, investuotojus. Šiuo laikotarpiu palanku keisti gyvenamąją vietą ar įsigyti tinkamą investicinį pirkinį.

Balandžio 20 d. Saulė įžengs į Jaučio ženklą. Trečioji balandžio savaitė tinkama pasirūpinimui gražia buitimi, stambesnių pirkinių įsigijimui bei prekybai. Padaugės atsakomybių, padidės krūvis darbuose, atsiras dar geresnių galimybių įsigyti nekilnojamąjį turtą. Tinkamas laikotarpis atsinaujinti garderobą, kurti naują pavasarinį savitą stilių, daug bendrauti. Ieškantys gyvenimo draugės/draugo lengviau užmegs pažintis. Įsitikinkite jausmų gilumu, nes būsite linkę lengvai susižavėti.

Paskutinės balandžio dienos atneš giedrią nuotaiką ir geras permainas. Sėkmingo ir kūrybingo jums balandžio!

Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!

113
Kitas

Avinas