Kovą svarbiausius reikalus tvarkykit mėnesio pirmoje pusėje. Kovo 20. d. Saulės užtemimo įtakoje galit gyvenimą matyti tamsesnėmis, negu jis yra, spalvomis. Paskutinėmis kovo dienomis stenkitės darbų neatidėlioti, vėliau būtų sunkiau laiku juos užbaigti.

Balandžio mėnesio pradžioje atsargiau važinėkit, ypač būkit atidesni balandžio 3, 4, 5 dienomis, kai jausis Mėnulio užtemimo įtaka. Prižiūrėkite gerai automobilį, kad nestotumėt kelyje.

Šį mėnesį nereikėtų aiškintis santykių, nes lengviau galit nesutarti dėl smulkmenų. Balandį reikia ir labai atsakingai žadėti ir prisiimti įsipareigojimus, nes būtų sunkiau juos įvykdyti.

Gegužės 1,2 d, Mėnulio įtakoje norėsis gerų permainų. Joms laikas ateis, kai dar šio mėnesio 28, 29 dienomis vėl į jūsų ženklą sugrįš Mėnulis. Šį kartą jis atneš vienišiems puikias galimybes susipažinti. Jau suradę savo brangiausią, pradžiuginkite jį malonia išvyka ar romantine vakariene. Tai nuostabus jūsų meilės laikas, kai gyvenimas jus nori pradžiuginti.

Birželį pyragėlių iš karto neneš dangus ant lėkštutės. Bet susirasti ir patiems juos pasiimti galima. Liepą palanku siekti karjeros, tvarkyti buitinius klausimus, užsiimti namų remontu. Rugpjūtį paatostogaukite, stenkitės skirti daugiau laiko pabuvimui gamtoje.

Nuo 24 d. į jūsų ženklą pereina Juodas Mėnulis. Sudėtingesnė šio mėnesio diena būtų 28 dar ir dėl retrogradinio jūsų ženkle Merkurijaus įtakos. Sunkiau būtų bendrauti, vykdyti įsipareigojimus.

Merkurijus jūsų ženkle bus ilgai, net iki lapkričio 11 d. Šiek tiek sudėtingesnis fonas būtų dar rugsėjo 14 d. ir spalio 11 dienomis. Išlikite diplomatais, išlikite gebantys suderinti skirtingas nuomones, ir jus tikrai lankys sėkmė. Tais laikotarpiais venkit nenumatytų išlaidų.

Nuo lapkričio 9 d.į jūsų ženklą įžengs Venera. Nuostabus laikas meilei, draugystei. Palanku kurti verslą, keisti veiklas. Jums metų pabaiga lengvesnė. Svarbius darbus suspėkite iki lapkričio 11 d., kol jūsų ženkle kylantis Mazgas.

Nuo lapkričio 13 d. į Svarstyklių ženklą atkeliaus ir Marsas. būkit aktyvūs, drąsiai imkitės esminių pokyčių. Gruodį finansai lengviau ateis, bet Svarstyklės gali būti linkusios labiau išlaidauti – joms patarčiau pažiūrėti į šią problemą rimčiau, vengti didelių paskolų arba bent jau pravesti geras derybas dėl jų sąlygų, o gavus pinigus – neskubėti jų išleisti.

Artėjančios šventės atneš gerą nuotaiką ir jau dabar galėsit pradžiuginti brangiausius žmones nuoširdžiu dėmesiu ir dovanėlėmis. Jūsų sėkmės pagrindas – mokėjimas sutarti, rasti sprendimus.

Kas jums būtų sunkiau? Prieš pradedant veiksmą, gruodį Svarstyklės matys daugiau kliūčių. Jos gali net įsivaizduoti, kad jų yra daugiau, nei iš tikrųjų. Ramiai žiūrėkite į sunkumus, jie bus nesunkiai įveikiami.

Sėkmingų jums Naujųjų.