Sausis – vertybių ir vidinės švaros mėnuo. Tai – baltas švarus lapas, kuriame paliksime įrašą, tad primarginkime jį šviesiomis mintimis, šiltais žodžiais ir gerais darbais.

Meilė traukia meilę, tad norintiems ją patirti, patarsiu skleisti artimo meilę aplinkiniams, artimiems ir sutiktiems. Gerumas traukia gerumą, o ramybė atspindi ramybę.

Gausą sausyje pritrauks mūsų mokėjimas dalintis bei išsikelti šių metų tikslus.

Šį mėnesį ypač svarbu išgryninti mintis ir troškimus, atrasti laiko pajusti ryšį su aukštesniuoju Aš.

Sėkmę trauks mėlyna ir balta spalvos, ametisto, safyro ir krištolo mineralai, sidabro papuošalai.

Namie pamerkite pušies šakelę ir vakarų pusėje pastatykite vazą, į kurią sudėkite rožinio kvarco, krištolo ir ametisto kristalus, sidabro papuošalus bei monetas.

Šį mėnesį pasistenkite palaikyti artimus, surasti gerą žodį draugams ir bendradarbiams.

Jūsų širdies šiluma gali ištirpdyti skausmą ir harmonizuoti tarpusavio santykius.

PATARIMAI

Gimusiems po Avino ženklu

Mėnesio pradžioje būkite ryžtingi ir aktyvūs, tiek naujo darbo, tiek naujos veiklos paieškose. Mėnesio viduryje spręskite esmines darbines problemas, o trečiąją dekadą skirkite laiko artimiesiems – pradžiuginkite juos netikėta išvyka ar pramoga.

Gimusiems po Jaučio ženklu

Mėnesio pradžioje svarbu išsiaiškinti, kas jums iš tikrųjų svarbiausia, mokytis planuoti savo veiklą. Antrąją dekadą netrūks darbų, o mėnesio pabaigoje skirkite daugiau dėmesio sportui ir sveikai mitybai.

Gimusiems po Dvynio ženklu

Jau mėnesio pirmomis dienomis galima planuoti metų išvykas bei keliones. Mėnesio vidury raskite laiko savišvietai, apsilankymui teatre, parodoje ar kine. Mėnesio pabaiga – puikus laikas draugystei, pažintims bei tarpusavio santykiu gerinimui.

Gimusiems po Vėžio ženklu

Šį mėnesį pradėkite savęs tobulinimu. Pats laikas liautis nerimauti ir pergyventi. Mėnesio vidurys pradžiugins naujomis galimybėmis, o paskutinę dekadą atsigręžkime į savo artimuosius – juos pradžiugintų jūsų palaikymas.

Gimusiems po Liūto ženklu

Sausio uždaviniai – kantriai siekti tikslo ir pabaigti pradėtus darbus. Antroji dekada – puikus metas taikytis ir kurti harmoningus tarpusavio santykius. Prisiminkite patarlę – galite būti teisūs arba laimingi… juolab, kad ir teisumas dažnai matomas tik iš vienos pusės. Mėnesio pabaiga pradžiugins kūrybinėmis galimybėmis.

Gimusiems po Mergelės ženklu

Mėnesio pradžioje – daug smulkių darbų – svarbu susiplanuoti ką ir kada veikti. Antrąją dekadą šaunu džiaugtis ir mažais sėkmės žingsneliais. Paskutinėmis mėnesio dienomis venkite smulkmeniškumo, o ištartas geras žodis pradžiugins aplinkinius.

Gimusiems po Svarstyklių ženklu

Sausio pradžioje būkime tvirti ir atkakliai siekime aukštų tikslų darbuose. Mėnesio viduryje gali atsirasti naujų darbo pasiūlymų. Paskutinėmis sausio dienomis pasirūpinkite giminaičiais. Priėmus teisingus sprendimus džiaugsitės sugrįžusia ramybe.

Gimusiems po Skorpiono ženklu

Sausis bus dosnus darbais ir pasiekimais. Mėnesio antrąją pusę nebūkite kandūs ir atraskite, kad atlaidumas – tai ta dorybė, kuria galite džiuginti artimuosius. Mėnesio pabaigoje pasirūpinkite mažaisiais.

Gimusiems po Šaulio ženklu

Sausio pradžioje atsivers naujos galimybės. Mėnesio viduryje džiaugsitės nauja pažintimi, o mėnesio pabaigoje – puiku susiplanuoti išvyką.

Gimusiems po Ožiaragio ženklu

Prieš ir po gimtadienio būsite jautresni ir labiau pažeidžiami. Stenkitės matyti ir kitų troškimus bei siekius. Mėnesio vidurys palankus kelionėms, o mėnesio pabaigoje skirkite laiko charakterio tobulinimui.

Gimusiems po Vandenio ženklu

Pirmąją dekadą santykiai su artimaisiais bus jums svarbiausia. Mėnesio viduryje pravers gebėjimas prisitaikyti prie besikeičiančių aplinkybių, o mėnesio pabaigoje skirkime dėmesio sportui, sveikatos stiprinimui ir šaunioms kelionėms.

Gimusiems po Žuvų ženklu

Sausio pradžioje galime jaustis, kaip po ledu – norėsis daugiau laisvės ir galimybių. Jų atsiras mėnesio viduryje. Trečiąją dekadą skirkite laiko jums brangiems žmonėms. Aktualūs santykių šeimoje klausimai… mėnesio pabaiga bus harmoninga, jei neįsijausite į aukos vaidmenį.

Tai – bendri palinkėjimai, sausio tendencijų apžvalga, svarbu rasti savo individualų kelią. Tad sausio mėnesį išgryninkime savo širdis ir būkime jautrūs vieni kitiems.

Su nuoširdžiais palinkėjimais - astrologė Lolita Žukienė

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)