Būtinai reikėtų raudonos spalvos: tai gali būti suknelė, kaklaraištis ar ryškūs aksesuarai – raudona spalva pritrauks sėkmę! Puiku būtų ir ugnies spalvų staltiesė, žvakės ar interjero papuošimai. Be raudonos, sėkmingos ugnies spalvos: geltona, auksinė, oranžinė ir balta.

Jei ruošiate šventišką stalą – padėkite vaisių: metų simbolis Beždžionė juos labai mėgsta. Kaip ir ryškumą, juoką ir pokštus.

Sėkmingas skaičius: 2+0+1+6=9, tad ant stalo galėtų būti pvz. devyni apelsinai arba devyni obuoliai ir pan.

Jei norite nebesinešti į Naujus Metus skaudžių prisiminimų, pamiršti praeitį – užrašykite šį prašymą ir prieš 12 val. nakties sudeginkite, kartu padėkodami už laimę pradėti Naujuosius taip, kaip norite jūs, pasvajokite, žiūrėdami į ugnį židinyje ar žvakės liepsneles, kokių norėtumėte ateinančių metų.

Mušant kiekvienam laikrodžio dūžiui galima ištarti net dvylika palinkėjimų, o pabaigoje užrašyti karščiausią troškimą šalta ugnele danguje. Suspėti užrašyti troškimą reikia, kol laikrodis baigs mušti 12 kartų. Taip pat žiūrint į fejerverkus mintyse galima kartoti padėkos žodžius, už ką esate dėkingi ir ko norėtumėte dar.

Metų simbolis Beždžionė mėgsta žaidimus, tad neapsiribokite vien vaišėmis, televizoriumi ar kompiuterio ekranu. Tegul į jūsų namus atkeliaus metai, kupini juoko, pokštų ir smagių žaidimų.

Atminkite: taip, kaip sutiksite, tokie ir bus metai. Su kuo sutiksite, su tais daugiausia ir bendrausite, jei norite, kad metai būtų linksmi – juos ir sutikite linksmai. Jei norite daug bendrauti – susitikite su draugais prie eglutės pasidžiaugti fejerverkais. Beje, reikėtų būti ypač atsargiais su ugnimi – pasaugokite vieni kitus.

Iškritęs baltas sniegas atveria mums visai naują 2016 metų lapą. Jame, kaip sniege, galėsite užrašyti savo viltis, troškimus ir tikslus, išmarginti nuoširdžiausiais palinkėjimais ir širdingais sveikinimais! Tegu jame būna tik geri užrašai ir įvykiai, teišsipildo jūsų troškimai!

Šaunaus jums Naujųjų sutikimo!

Gerų Naujųjų Metų jums linki astrologė Lolita Žukienė.
Lolita Žukienė