Saulei ir Mėnuliui keliaujant Vandenio ženklu, laikas tinkamas geroms gyvenimo permainoms. Sutikite juos su naujomis viltimis, linksmai, pasiryžę į gera keisti savo gyvenimą, pripildyti jį meile, pradėdami naujus, gerus ciklus. Ar tai būtų nauja veikla, ar žinių siekimas, ar brandžių santykių kūrimas. Visatoje viskas yra susiję, mes nesame kažkas egzistuojančio atskiro.

Palanki dangaus kūnų įtaka ir mūsų visų šviesios mintys, geri poelgiai gali apsijungti į vieną stiprių energijų harmoningą lauką.

1. Palikite ant šito naujo ciklo slenksčio išgyventus sunkesnius patyrimus, liūdnesnes mintis. (Taip harmonizuodami Juodojo Mėnulio tranzito Skorpiono ženklu poveikį).

2. Atleiskite sau ir kitiems padarytas klaidas, prisimindami motinos Teresės žodžius: jei žmones teisiame, neturime laiko juos mylėti (tuo sustiprinsite sau teigiamą Veneros tranzito Žuvų ženklu įtaką).

3. Išsikelkite naujus svarbius tikslus, kurie suteiks jūsų dienoms prasmę (tai ypač aktualu Merkurijui keliaujant palankiu Ožiaragio ženklo laipsniu).

4. Kiekvieną dieną nugyvenkite taip, lyg ji būtų jūsų gyvenime viena ir svarbiausia (tuo stiprindami savo gyvenime teigiamą Marso tranzito įtaką).

5. Nuolat dėkokite žmonėms ir gyvenimui už visus gerus dalykus (apjungdami šviesias savo mintis su pozityvia Jupiterio, keliaujančio Svarstyklių ženklu, įtaka).

Ir tegu kiekviena jūsų šviesi ir gera mintis kurs bendrą gerų vibracijų audinį – sėkmingus ir laimingus jums Ugninio Gaidžio metus!