Vasaris. Tinkamas laikas komandiruotėms, o taip pat pokalbiams apie didesnį atlyginimą. Norintiems keisti darbą, darbo skelbimų paieškoms reikėtų skirti daug dėmesio ir pakankamai laiko, nes šį mėnesį galimi netikėti variantai.

Kovas – jėgų ir finansų kaupimo laikas, kai reiktų užbaiginėti tai, ką jau esate pradėję. Kai kuriems, auginančius mažuosius, į talką vertėtų pasitelkti giminaičius, kad darbams ar verslui galėtumėte skirti daugiau dėmesio ir laiko. Finansai gali būti linkę greičiau ištekėti, nei įplaukti, tad būkite taupesni.

Balandis – puikus naujoms idėjoms, saviraiškai ir kūrybai. Tai ypač sėkmingas laikas norintiems svarbių permainų darbuose. Ieškantys naujo darbo lengviau galės rasti gerą pasiūlymą, kitiems galimas greitesnis kilimas karjeros laiptais. Šiuo metu lengviau rasite ir papildomų finansinių galimybių, papildomų darbų ir veiklų.

Gegužė – labai intensyvus, darbingas mėnuo, kai reikėtų įgyvendinti kilusias įdėjas. Šiuo metu galite sutikti ir kliūčių, tektų derinti požiūrius ir nuomones. Šis laikas palankesnis užsiimantiems buitine technika, statybų, remonto darbais. Finansai stabilūs, priklausantys nuo įdėtų pastangų ir darbo.

Birželis – tai laikas, kai, netikėtai patys sau, galite sutikti žmones, besižavinčius panašiomis idėjomis, su kuriais galėtumėte lengviau įgyvendinti naują verslo projektą. Laikas palankus investuotojų paieškai. Kai kam galimi nedideli papildomi uždarbiai.

Liepa. Ramesnis, stabilesnis periodas, palankesnis įprastinei veiklai. Kai kurie naujus darbus lengviau rasite pasitelkę draugus ir giminaičius. Finansai gerės po truputį, galimos didesnės išlaidos atostogoms.

Rugpjūtis. Atostogų laikas, tačiau intensyvus dirbantiems aptarnavimo, maisto srityse. Šiose, o taip pat ir pervežimų srityje lengviau rasite pagrindinių ir papildomų darbų. Likusiems įprastiniame darbe svarbu bus teisingai paskirstyti jėgas ir susidėlioti prioritetus. Šį mėnesį finansai augs po truputį.

Rugsėjis. Geros kad lėtesnės kai kam karjeros ir finansų augimo galimybės. Kartu nemažai finansų ištekės auginantiems mokinukus. Lengvesnė darbų paieška norintiems dirbti paslaugų, finansų ir prekybos srityse.

Spalis. Saulei keliaujant jums opoziciniu ženklu, darbuose tempas gali palėtėti. Kad padaugėtų finansų, gali tekti vesti derybas, ieškoti papildomų galimybių. Kartu tai laikas, kai lengviau rasite galinčių jums padėti.

Lapkritis. Šį mėnesį venkite neapgalvotos finansinės rizikos, ir konfliktų darbe iškilus nuomonių skirtumams. Seksis diplomatiškiems ir ieškantiems nestandartinių sprendimų.

Gruodis. Jums palankus nekilnojamojo turto operacijoms, stambiems projektams ir darbų užbaigimui. Galimos netikėtos pajamos. Kartu apmąstykite tolesnius karjeros planus, išsakykite savo lūkesčius.

Tai – bendros tendencijos, kurias reiktų derinti su asmeninio horoskopo rodikliais.

Gerų 2017 metų jums linki astrologė Lolita Žukienė.
Lolita Žukienė