Meilė trenks kaip žaibas

Horoskopas žada: svarbiausias 2012 m. pradžios įvykis – suprasti piktos, negailestingos planetos, įkūnijančios vyrus – Marso judėjimą. Jis truks nuo sausio 24 d. iki balandžio 13 d. Jei santykius su vyru ištiko krizė, didelė grėsmė, kad minėtu periodu išsiskirsite.

Tiesą sakant, Marsas karaliauja jau nuo 2011 m. lapkričio vidurio. Ką gi daryti? Užimkite vyrą remontu, automobilio pirkimu, pagalba jam mieliems giminaičiams, juk Marsas – Mergelės ženkle, o šis ženklas garsėja dalykiškumu. Svarbiausia – laiku vyrą pagirti ir jam patarti.

Dar vienas būdas sulaikyti vyrą, gresiant skyryboms – įsigyti šunį ir įteikti vyrui pavadėlį, kuris magiškai sustiprins šeimą. Gaila keturkojo draugo – jis dėl Marso išdaigų gali būti nelabai sveikas, tačiau tai ne taip baisu, kaip likti vienam.

Virtuvėje ir vaikų kambaryje

Turintiems skrandžio ir žarnyno negalavimų, Mergelės ženkle galimi susirgimų paūmėjimai, kraujavimas. Ypač kovo 22 ir gegužės 17 d., kai Marsas atsidurs priešais nuodingąjį Cheironą. Apsiginkluokite sriubomis ir košėmis, bent jau iki vasaros.

Marso ir Cheirono sąjunga išprovokuos vagystes, polinkį alkoholiui ir narkotikams. Jei nuo kovo vidurio iki gegužės vidurio arba spalio viduryje jūsų vaikas paauglys susidurs su narkotikais, vargu ar pajėgs pats išsikapstyti. Minėtu laikotarpiu gali nukentėti atliekantys karinę tarnybą jaunuoliai.

Gamta įspėja

Birželio 24 ir rugsėjo 19 d. – pavojingos dienos, galimos technogeninės ir gamtinės katastrofos, didelė užsakomųjų žmogžudysčių, bankrotų, finansinių žlugimų tikimybė. Staigmenų karalius Uranas bus Avino ženkle ir sukurs konfliktišką požiūrį į mirties planetą Plutoną, kuris bus Ožiaragio ženkle. Regis, Žemė nori atsinaujinti, o tai neįmanoma nesugriovus senų statinių.

Kad šį sudėtingą laikotarpį išgyventumėte be netekčių, kuo skubiau grąžinkite skolas, išspręskite ginčytinus klausimus, susijusius su palikimu. Patariama kuo rečiau skraidyti lėktuvais, išsiveržus kokiam ugnikalniui dangų gali užtraukti pelenų debesys.

Liepos 17 d. Marsas ir Plutonas bus konfliktiškoje padėtyje, o liepos 19-ąją – Marsas ir Uranas. Rudenį – lapkričio 23 d. dangaus ramybę vėl sutrikdys Marsas ir Uranas, o lapkričio 27 d. ginčas kils tarp Marso ir Plutono. Žemė iš karto reaguos į jų konfliktą – kils gaisrų, įvairiausių nesklandumų. Ypatingai didelė grėsmė kariniams objektams su branduolinėmis sistemomis, taip pat atominėms elektrinėms, televizijos bokštams.

Galimi mobiliojo ir stacionaraus ryšio sutrikimai, radijo, televizijos veiklos sutrikimai, ne tik dėl techninių trikdžių, bet ir dėl nesankcionuotų įsiveržimų. Artėjant minėtoms datoms, nepatariama pirkti elektroninės technikos – kompiuterių, televizorių, mobiliųjų telefonų. Net jei jie iš karto nesuges, didelio džiaugsmo nesuteiks, veikiau taps šeimyninių konfliktų pretekstu. Būkite atsargūs naudodamiesi elektros prietaisais.

Politikos arenoje

Rugpjūčio viduryje susivienys Marsas ir Saturnas. Senovės astrologai tokią sąjungą laikė imperijos žlugimo ir nelaimės šalies vadovui simboliu. Ir eiliniams piliečiams bus nesaldu – Marso ir Saturno sąjunga išprovokuos vagysčių, nusikaltimų, kuriuos bus sunku išaiškinti, bangą. Būkite budrūs – negana to, kad rugpjūtis – mėgstamiausias ilgapirščių mėnuo, dar ir dėl planetų išsidėstymo padaugės automobilių vagysčių, butų apiplėšimų.

Galimi susišaudymai viešose vietose, didžiulės autoavarijos, į kurias gali patekti garsios politikos pasaulio figūros. Padaugės smurto šeimoje atvejų, per kuriuos galimos sunkios traumos. Paaštrės chroniniai susirgimai, ypač stuburo ir sąnarių ligos. Nesistebėkite, jei pajusite chroninį nuovargį – susivienijus Marsui ir Saturnui iš tiesų dažnai netenkama jėgų, o net ir protingiausi poelgiai gali turėti neigiamų padarinių.

Įspėjimai keliautojams

Spalio 8 d. kils Marso ir Neptūno konfliktas, tad pirmą mėnesio trečdalį geriau neplaukti laivu į keliones. Šiuo laiku upėse ir jūrose slypi pavojai tiek naujokams, tiek patyrusiems jūreiviams. Atsisakykite pasiplaukiojimų jachtomis, motorinėmis valtimis, atsargiai žvejokite, kelkitės keltais.

Susiginčijus Marsui ir Neptūnui gali kilti didžiulis skandalas, susijęs su medikamentų vartojimu, gamyba ar pirkimu. Galimi apsinuodijimai geriamuoju vandeniu bei grybais.

Turėkite omenyje – šiuo laikotarpiu nuo pasibaigusio galiojimo kremo gali kilti stipri alergija, kurią teks ilgai gydyti. Linkusių į alergijas apskritai laukia nelengvas metas, tad iš anksto apsirūpinkite vaistais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją