15
Kitas

Mildos istorija

Tai, ką tada jaučiau, žodžiais nenupasakosiu, verkiau pasikūkčiodama, galvojau, ką tai gali reikšti mūsų santuokai, mintyse dėliojau įvykius, kaip pirksime naują žiedą ir jį pašventinsime.

Tačiau grįžus iš darbo vyrui pasakiau, kas nutiko, ir nuėmęs lentą jis rado žiedelį. Džiaugsmui nebuvo ribų. Po to įvykio kuo skubiau susisiaurinau žiedelį ir dar ant viršaus mūviu kitą, kad jau tikrai nepamesčiau.

Gitana
Daugiau istorijų - žemiau.

***********

Istorijų, kaip buvo pamestas vestuvinis žiedas, yra pačių įvairiausių, kaip ir jų pabaigų. Ar jums yra tekę prarasti vestuvinį žiedą? Kaip? Ar jis atsirado?

DALYVAUKITE konkurse, papasakokite savo istoriją (publikuojamos TIK LIETUVIŠKOMIS RAIDĖMIS parašytos istorijos) mums ir gaukite dovanų 150 Lt vertės SOTHYS čekį, kurį galėsite išleisti grožio priemonėms ar procedūrai.

15
Kitas

Mildos istorija

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)