Po tamsių šaltojo sezono įvaizdžių mados laukia atgimimas, madinga bus švari, išgryninta klasika. Juodos ir baltos spalvų kontrastą pasirinko daugybė dizainerių, jie pateikė įvairiausius šio derinio sprendimus: dryželiai, langučiai, spalviniai blokai, dėmės ir t.t.
"Jil Sander"


Vieni dizaineriai siūlo tradicinius apdarų siluetus, kiti žaidžia naujomis, neįprastomis proporcijomis.
"Celine"

Ypač madingos bus dvispalvės suknelės, išmargintos juoda ir balta spalvomis, tinkamos tiek kas dienai, tiek šventėms.



 Juodos ir baltos spalvų marginimus galima skirstyti į keletą tipų: optines iliuzijas, floristinius raštus, grafinius ornamentais, blokus ir dėmes.

"Louis Vuitton"
"Diane Von Furstenberg"

Vis populiaresni darosi faktūriniai paviršiai, kontrastingų faktūrų derinimas, pavyzdžiui, matiniai, blizgūs ir perregimi.
"Jason Wu"
Madingi ir dvispalviai kelnių kostiumai, drąsesnės kelnes galės pakeisti šortais ar kombinezonu. Kelnių kostiumas išpopuliarėjo pristačius 2012 m. rudens ir žiemos kolekcijas, tačiau pavasarį ir vasarą jis išliks vienu geidžiamiausių ansamblių.
"Narciso Rodriguez"

"Moschino"

Neapsiriksite įsigijusios ir juodai baltų aksesuarų. Mados namai „Moschino“ sukūrė galybę septintojo dešimtmečio stiliaus rankinių, kurias išmargino juodomis ir baltomis juostomis, gėlėmis ar inkrustavo plastiko detalėmis. Pavasarinę „Moschino“ kolekciją įkvėpė prancūzų dizaineris, kosmoso mados atsovas, André Courrèges'as. Savo vardo ženklą jis įkūrė 1964 m., ultramodernūs kūriniai tapo atgaiva madai, o šiandien jie prikeliami naujam gyvenimui.
"Moschino"