Vis daugiau jaunųjų šiandien išlydi svečius padovanoję jiems dalelę savo šventės magijos. Šios įvairiausių formų, spalvų ir dydžių dovanėlės yra gražus būdas padėkoti šeimai ir draugams; jos dažnai atspindi vestuvių temą ir gali būti saugomos kaip gražus prisiminimas.

Pirkti ar daryti patiems?

Jei jūsų šventėje dalyvaus 200 žmonių, dovanėlių gaminimas gali būti varginanti ir daug laiko atimanti užduotis... Išeitis – specializuotos dovanėlių svečiams parduotuvės; pasirinkite dovanėles, ir jos bus papuoštos jūsų inicialais, dailiai supakuotos ir galbūt net pristatytos į šventės vietą.

Nusprendę pasinaudoti šių parduotuvių paslaugomis, tikriausiai sutaupysite ne tik laiko, bet ir pinigų. Jei vestuvėse dalyvauja nedaug žmonių, dovanėles jiems galite gaminti savo rankomis.

Ką dovanoti?

Pirmiausiai atkreipkite dėmesį į du dalykus. Koks jūsų biudžetas? Paprastai jaunieji nenori daug pinigų išleisti šiam vestuvių aspektui. Kokią biudžeto dalį skirsite dovanėlėms, priklausys ir nuo svečių skaičiaus.

Antra, apmąstykite vestuvių temą. Jei, pavyzdžiui, jūsų vestuvėse vyrauja mėlyna spalva, tokios gali būti ir dovanėlės; jei tuokiatės prie jūros, svečiams galite dovanoti kriaukles - tereikės jas dailiai suvynioti ir papuošti kaspinėliu su jūsų inicialais.

Puiki idėja – dovanoti praktiškas smulkmenas; jos gali būti ir valgomos, ir nevalgomos. Šias dovanėles galima suvynioti į dailaus audinio skiauteles, sudėti į dėžutes, papuošti kaspinėliais, prikabinti padėkos korteles ar netgi išgraviruoti.

Valgomos dovanėlės:

Šokoladiniai saldainiai
Mėtiniai saldainiai
Pyragaičiai
Migdolai
Nevalgomos dovanėlės:
Gėlės
Du varpeliai
Muilo burbulai
Užrašų knygelės su jūsų atvaizdu
Inicialais puošti kokteilių maišikliai
Muiliukai
Aromaterapijos produktai
Popuri
Žvakės
Programėlės su jūsų nuotrauka
Išgraviruoti rašikliai
Išgraviruotos monetos
Knygų žymekliai

Dovanėlės svečiams yra graži tradicija, kuri turėtų teikti laimės ir gaunantiems, ir dovanojantiems. Tai puikus būdas padėkoti svečiams už tai, kad šią dieną buvo kartu su jumis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)