Nesipirškite stebint kitiems žmonėms

Jei internete matėte filmuką apie ledo ritulio sirgalių, kuris savo merginai pasiūlė tekėti užrašęs klausimą švieslentėje, o ši įsižeidė ir jį paliko - priimkite tai kaip įspėjimą. Jei pasipiršite stebint tūkstančiams žmonių, mergina jausis taip, lyg jai daromas spaudimas, o jūs juk nenorite, kad ji pasijustų nejaukiai ir būtų įpareigota iškart atsakyti. Galite sulaukti teigiamo, tačiau nenuoširdaus atsakymo.

Nedera pirštis ir prie šeimos narių, juk tai tik jūsų dviejų, ir niekieno kito, reikalas. Žinoma, pasitarti su šeimos nariais - puiki idėja, tačiau atėjus lemtingai akimirkai, kambaryje turite būti tik jūs ir jūsų mylimoji.

Palikite maistą ramybėje

Neimkite pavyzdžio iš serialų herojų. Pakviesti į restoraną ir paslėpti žiedą deserte yra taip pat neoriginalu, kaip per Valentino dieną dovanoti šokoladinius saldainius. Jei nuspręsite pasipiršti “kaip filme”, ši romantiška akimirka nebus tokia asmeniška, kokia turėtų būti. Be to, tokios piršlybos gali pasibaigti kaip komedijoje - viena moteris prarijo pieno kokteilyje paslėptą žiedą ir visą naktį praleido ligoninės palatoje. Po kelių dienų savo turtą ji galiausiai atgavo - bet labai neromantišku būdu…

Nesipirškite virtualioje erdvėje

Jei jau paruošėte filmuką su pasiūlymu tekėti, turėtumėte būti tame pačiame kambaryje kaip ir jūsų mylimoji, kad galėtumėte kartu išgyventi šią akimirką. Tik tokiu atveju šia dieną prisiminsite kaip šventę, kurią išgyvenote su žmona, o ne draugais ar bendradarbiais.

Nepasitikėkite motina gamta

Nesvarbu, kad esate skirti vienas kitam, kartais motina gamta pasišaipo ir iš geriausių ketinimų. Vienas vaikinas pakvietė savo mylimąją įkopti į kalno viršūnę, kur tikėjosi romantiškai pasipiršti. Tačiau jie pasiklydo, sušalo, o galiausiai teko prašyti gelbėtojų pagalbos. Turbūt neverta ir sakyti, kad ant vieno kelio jis taip ir nepriklaupė.

Kitas būsimasis jaunikis sugalvojo pasipiršti prieplaukoje ir prarado 9000 dolerių, kuriais norėjo įtikinti merginą už jo tekėti: jie iškrito iš mylimosios rankų ir pradingo bangose.

Aktorė Megan Fox taip par prarado sužadėtuvių žiedą, kuris nukrito ant smėlio, ir jo nerado net gausi ieškotojų komanda. Moralas: kalnuose ir paplūdimiuose mėgaukitės medaus mėnesiu, o lemtingąjį klausimą užduokite ten, kur mažesnė tikimybė susidurti su gamtos akibrokštais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją