Ar gali būti, kad energiniai gėrimai yra geresnis jauko priedas nei specialūs mišiniai? Kodėl visi naudoja marinuotus kukurūzus, bet nežiūri į žirnelius ar kubeliais pjaustytas morkas? O gal suveiktų jauko paskaninimas kondensuotu pienu? Į visus šiuos klausimus ir žada atsakyti Colinas savo eksperimento metu.

Kol kas jis dar nespėjo išbandyti daug produktų, bet pirmaisiais savo pastebėjimais jau pasidalijo su žurnalo „Anglers Mail“ skaitytojais. Taigi, anot C. Mitchello, žuvis tikrai vilioja tešlos, kurios yra paruoštos iš kepenėlių pašteto ir miltų. Su miltais sumaišius įvairius tepamus sūrelius taip pat išeina puiki tešla.

Tačiau didžiausias atradimas C. Mitchello laukė, kai jo akys maisto prekių parduotuvės lentynoje užkliuvo už marcipanų. Dabar jis tvirtina, kad tai vienas geriausių masalų karpiams ir lynams gaudyti. Meškeriotojas įsitikinęs, kad marcipanai patiktų ir karšiams, tačiau ten, kur jis bandė šį masalą, karšių tiesiog nėra.

Daugiau skaitykite čia.