Šio renginio tikslas – ne tik užregistruoti kuo daugiau augalų, gyvūnų ir grybų karalysčių atstovų, parodant savo profesionalumą gyvosios gamtos pažinime ir prisidedant prie geresnio Margupio botaninio draustinio biologinės įvairovės ištyrimo, bet ir susieiti skirtingas organizmų grupes tyrinėjančius mokslininkus, mėgėjus, studentus ir kitus gamtos stebėtojus.

LGF labai džiaugiasi aktyvia žmonių registracija į ralį  ir kviečia prisijungti dvejojančius – juk žadamas puikus oras (penktadienį ir šeštadienį Seredžiaus apylinkėse bus saulėta, iki 27 laipsnių šilumos; kiek palynos tik sekmadienį).

Šiuo metu dalyvauti ralyje yra užsiregistravusios 13 komandų. Komandos – pačios įvairiausios, planuoja dalyvauti ir 3 jaunos šeimos su vaikais. Taip pat kviečiami dalyvauti ir neturintys komandos ar nerimaujantys dėl kelionės į renginio vietą – dalyviai labai bičiuliški: sutinka pavėžėti, vietos komandose taip pat atsiras.

Visus norinčius dalyvauti renginyje, kviečiame registruotis adresu julija.p@glis.lt. Daugiau informacijos apie renginį galite rasti čia.