Kimba net kanalizacijoje

Šiam vyrukui arba labai pasisekė gyventi šalia ką tik įžuvintų kanalizacijos vamzdžių, arba jis tiesiog padarė stebuklą. Vienas amerikietis prie savo kabliuko pritvirtino gabalėlį dešrelės, ką tik ištrauktos iš dešrainio, ir sulaukęs audros, nuleido valą į kanalizacijos šulinį. Ar valgytumėte žuvį, sučiuptą kanalizacijos šulinyje? Neaišku, ar savo laimikį valgė pats meškeriotojas, bet faktas tas, kad jo sugautas kūjagalvis džiugina akį.

Daugiau skaitykite čia.

Vandens telkinį tiesiog išgręžė

Pažadame, kad šiame vaizdo įraše nepamatysite jokių žiaurių kadrų ir kraujo. Išradingas žvejys tiesiog pakeitė tradicinę meškerę ir ritę elektriniu grąžtu. Kam to reikia? Na, jei kartais užkibtų tikras milžinas, elektrinis grąžtas tikrai pasitarnautų jį traukiant. Kol kas milžino žvejys nesugavo, bet metodas, tenka pripažinti, pasiteisino.

Laimikis tiesiai iš staltiesės

Manėte, kad jūsų močiutės staltiesė – tik daili stalo puošmena? Tada jums tiesiog reikia pakeisti požiūrį. Yra tokių kraštų, kuriuose šis žūklės metodas netgi laikomas tradiciniu. Viskas, ką reikia daryti, – susirasti kolegą, kuris sutiktų palaikyti kitą staltiesės galą, o tada belieka gerai įtempti medžiagą ir susemti savo laimikį.

Daugiau skaitykite čia.