Kaune lankosi itin retos katės. Lapkričio 21-22 dienomis kačių mylėtojai, augintojai ir veisėjai turi galimybę pasigrožėti išskirtinėmis kačių veislėmis, tokiomis kaip Meino meškėnai britų trumpaplaukių ir ilgaplaukių, egzotiškųjų bengalų veislių atstovai bei vienos žinomiausių keistos veislės kačių, neturinčių nei kailio, nei antakių – Kanados sfinksai. Ypatingai egzotiškai atrodančios beuodeges, bet ir retas visame pasaulyje Tonkinese ir Tajų veislės kates, kurios atvyks iš kaimyninės Lenkijos traukia smalsuolių dėmesį.

Parodoje galima pasigrožėti labai reta Lietuvoje vienintele pripažinta kačių veislė, kurios spalva turi būti tik juoda – tai Bombėjaus kate (Bombay). Ši veislė išvesta 1953 m. Amerikoje, veisėjai norėjo sukurti naminę mini panterą – juodą katę auksinėmis akimis. Bombėjaus kačių pagrindiniai požymiai – didelės, paslaptingos aukso ar vario spalvos akys ir juodas, šilkinis, žvilgantis kailis bei raumeningas kūnas neleidžia abejoti jų išskirtinumu. Trumpas, prigludęs prie kūno ir būtinai žvilgus, labai švelnus kailis yra be pavilnės, todėl Bombėjaus katės beveik nesišeria. Juodas yra ne tik šių kačių kailis, taip pat nosis ir pėdutės.

Dvi dienas truksiančioje parodoje kates vertins penki pasaulinės kačių federacijos (WCF) teisėjai iš Vokietijos.

Iš viso parodoje PLC Mega dalyvaus apie 200 kilmingų kačių. Parodos lankymas mokamas. Kiekvienas parodos lankytojas gaus nemokamai kasmetinį kačių leidinį „Top Miau 2015“.