Kalva Naujajame Hampšyre

Ant pačios kalvos viršūnės yra įsikūrusi labai sena ferma. Sakoma, kad ten apsilanko žirgo šmėkla. Pasak pasakojimų, jis apleistoje fermoje slėpėsi nuo pūgos ir negalėjo iš jos ištrūkti. Ta vieta gyvūnui tapo spąstais, kalbama, kad jis jau daug metų bando iš jos pabėgti.
Žirgas

Kapinės Konektikute

Teigiama šiose kapinėse vaidenasi įvairios šmėklos. Liudininkai yra matę daugybę personažų: nuo vaikštančios baltai apsirengusios moters iki įvairių žvėrių. Kai kurie, buvę kapinėse, teigė girdėję žvėrių skleidžiamus garsus.
Gyvūnai vaiduokliai

Mįslingas tiltas Škotijoje

Tiltas, kuris žinomas dėl to, kad čia pakliuvę šunys tiesiog nuo jo nušoka ir nusižudo. Niekas nesupranta, kodėl šunys ant šio tilto elgiasi taip neįprastai, manoma, kad taip yra dėl vaidenimosi.
Gyvūnai vaiduokliai

Katė SPA salone

Šeimininkė sename name įkūrusi SPA centrą nuo pradžių jautė, kad jame yra ir dar kažkas. Po to ne vienas lankytojas matė oranžinės spalvos katę, nors šeimininkė jokios katės salone nelaikė. Vėliau „vaiduoklį“ pamatė ir ji pati ir net įamžino nuotraukoje. Moteris nežino, iš kur mįslinga katė vis atsiranda jos salone.
Gyvūnai vaiduokliai