Kodėl? GOFIT.LT specialistai pateikia kelias priežastis, kodėl verta sportuoti namuose:

• Sutaupote nemažai pinigų

Inventoriaus įsigijimas sportui namuose Jums kainuos daug mažiau nei narystė sporto klube. Taip pat, namuose galite sportuoti ir be jokio inventoriaus, treniruotės su savo kūno svoriu yra labai veiksmingos ir dažniausiai joms reikalingas tik sportinis kilimėlis. Tuo apsidžiaugs ir Jūsų piniginė.

• Sutaupote laiko

Nuvykimas ir grįžimas iš sporto klubo užima dalį Jūsų brangaus laiko ir pinigų, geriau praleiskite jį naudingiau nei kelyje. Paskaitykite knygą arba skirkite tą laiką kitiems įdomiems dalykams. Taip pat, per tą laiką galite pasigaminti sveiko maisto, nes tik subalansavę savo mitybą pasieksite išties pastebimų rezultatų.

• Lankstus Jūsų sporto grafikas

Treniruotę galite atlikti kada tik norite, nevaržykite savęs. Jeigu sportuojant sporto klube Jūs esate priverstas dėliotis reikalus taip, kad spėti į klube vykstančią treniruotę, tai sportuojant namuose Jūs galėsite ramiai treniruotis jau atlikus visus svarbius reikalus. Nereikės derintis prie sporto klubo darbo laiko.

• Privatumas

Nustebsite sužinoję kiek daug žmonių gėdijasi eiti į sporto klubą dėl savo figūros, dėl nežinojimo ką ir kaip daryti ir neturėjimo drąsos pasikonsultuoti su salės treneriu.

Namuose sportuodami Jūs to nepatirsite, nesvarbu su kokios firmos avalyne sportuosite, nesvarbu būsite gražiai susišukavę - Jūs namuose ir Jūs sportuojate taip kaip Jums patogu, koncentruojatės tik į treniruotę ir jos naudą Jums.

• Nereikia laukti, kol atsilaisvins treniruoklis

Jeigu sportuojate piko metu, tai tuomet puikiai suprantate, ką ilgos eilės prie treniruoklių reiškia. Namuose nebus nieko panašaus, sportuojate tik Jūs, nereikia nieko laukti bei dalintis erdve ir sportine įranga.

• Švaresnis sporto inventorius

Dar vienas labai svarbus privalumas sporto namuose - tai švara bei higiena. Būkime teisingi ir sakykim tiesiai šviesiai, tikrai nėra malonu sportuoti ant jau lipnaus nuo prakaito treniruoklio ar kilimėlio.

Tai yra tik dalis priežasčių, kodėl vertėtų pradėti sportuoti namuose. O jei bijote, kad namuose Jums nepavyks susidaryti efektyvios treniruočių sistemos, pasinaudokite specialistų siūlomomis programomis, skirtomis sportui namuose. Sportuodami galėsite sekti savo progresą, o pratimams atlikti nereiks jokios įrangos, nes visi pratimai atliekami pasitelkus Jūsų kūno svorį.

Sportas namuose turi daug privalumų, bet svarbiausia - pradėti sportuoti.