1. Atsigulkite ant grindų, delnus pakiškite po juosmeniu. Pakelkite kojas nuo grindų. Po vieną kojas leiskite. Judesį kartokite 20 kartų. Iš karto po šio pratimo atsistokite ir remdamiesi abiem kojomis 10 kartų pašokite į viršų, rašo fithacker.ru.

2. Kojomis ir rankomis remkitės į grindis lyg ketintumėte daryti atsispaudimus. Koją šiek tiek kilstelėkite į viršų, o tada kelį prispauskite prie krūtinės. Tą patį judesį atlikite ir kita koja. Kartokite pratimą 20 kartų, o tada atsistokite ir remdamiesi abiem kojomis į žemę 10 kartų pašokite į viršų.

3. Atsisėskite ant grindų, remkitės į grindis už nugaros perkeltomis rankomis. Greitu tempu traukite kelius prie krūtinės, kūną judinkite panaudodami preso raumenų jėgą. Korpusas turi judėti kojų, o keliai – krūtinės link. Kūną sugrąžinkite į pradinę padėtį, kojas ištieskite, tačiau grindų kojomis nelieskite. Kartokite judesį 20 kartų, tada atsistokite ir pašokinėkite.

4. Atsisėskite ant kėdės, pilvą įtraukite. Rankomis įsikibkite į kėdės kraštą. Atsargiai pritraukite kojas, kad keliai atsidurtų prie krūtinės, grįžkite į pradinę padėtį. Jei korpuso nelenksite, visa apkrova teks tik presui. Pratimą kartokite 20 kartų, tada 10 kartų pašokite į viršų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (67)